Banner 980x90

Kādos gadījumos Tev var noderēt ātrie kredīti ar sliktu kredītvēsturi?

Dzīves notikumus paredzēt nav iespējams, tieši tādēļ reizēm var atgadīties situācijas, kuru atrisināšanai nepieciešama nauda, kas konkrētajā brīdī nav pieejama. 

Ja situācijas atrisinājums ir vajadzīgs nekavējoties, nekas cits neatliek, kā meklēt papildu finanses, vispirms vēršoties pēc palīdzības pie ģimenes un tuvākajiem draugiem. Negatīvas atbildes gadījumā vari mēģināt aizņemties no kolēģiem, tomēr tas nav gluži smalkais tonis, tādēļ ir trešais variants – iegūt kredītu no oficiāliem aizdevējiem:
• bankām;
• lombardiem;
• citiem nebanku kreditoriem.

Ja Tava kredītvēsture ir tīra, problēmām iegūt aizņēmumu nevajadzētu būt. Sarežģītāk, ja Tev ir vajadzīga nauda, bet Tava kredītvēsture ir sabojāta. Šādā gadījumā pieejamo aizdevēju saraksts ievērojami sarūk. Kur aizņemties naudu ar sliktu kredītvēsturi, kādos gadījumos tie var noderēt un citu vērtīgu informāciju uzzini raksta turpinājumā!

Vai zini savas kredītvēstures statusu?
Pirms uzrunā kādu aizdevēju ar nolūku iegūt naudu, noskaidro, kāds ir Tavas kredītvēstures statuss! Ir iespējami divi varianti:
• "tīra" kredītvēsture – visi rēķini un maksājumi saistībā ar iepriekšējo aizņemšanos ir apmaksāti laikus un bez sarežģījumiem;
• slikta kredītvēsture – vai nu šobrīd, vai pagātnē Tev ir bijuši parādi un kavēti kredītu maksājumi.

Slikta kredītvēsture var nopietni sarežģīt Tavas iespējas iegūt papildu naudu pat veselu piecu gadu garumā! Tādēļ ir ārkārtīgi svarīgi pārliecināties, ka vienmēr visus kredītu maksājumus veic savlaicīgi, jo nonākšana parādnieka statusā "melnajā sarakstā" ir neatgriezeniska līdz brīdim, kad pēc pieciem gadiem informācija par Tevi tiek izdzēsta no datubāzes. Trīs populārākās vietnes, kurās noskaidrot, kāds ir Tava kredītvēstures statuss, ir:
Kredītu informācijas birojs;
Creditinfo portāls;
Latvijas Bankas kredītu reģistrs.

Pirmajās divās vietnēs informācija par Tavu kredītvēsturi būs pieejama vien piereģistrējoties, savukārt informācijas iegūšanai no Latvijas Bankas datubāzes būs nepieciešams rakstisks iesniegums klātienē vai internetā.

Kādos gadījumos Tev noderēs ātrie kredīti ar sliktu kredītvēsturi?
Gluži kā tad, ja Tava kredītvēsture ir "tīra", sabojātas kredītvēstures gadījumā ātrie kredīti ir piemēroti tieši tādiem pat mērķiem – negaidītu, neatliekamu izdevumu segšanai, piemēram:
• pēkšņi salūzis auto, kas nepieciešams darba vajadzībām;
• mājoklī plīsis centrālais ūdensvads;
• neatliekama rēķinu apmaksa;
• aizkavējusies alga, kā dēļ pietrūkst naudas izdzīvošanai u.tml.

Tomēr jārēķinās, ka sliktas kredītvēstures gadījumā aizdevuma iegūšanas process var būt ilgāks un sarežģītāks, jo ir rūpīgāk kā citkārt jāizvērtē Tava kredītspēja, turklāt var tikt pieprasīta ķīla vai galvojums, lai mazinātu risku, ka "jaunais" aizņēmums varētu pārvērsties par jaunu parādu.

Kur atrast kreditorus, kas piedāvā aizdevumus arī ar sabojātu kredītvēsturi?
Tā kā šādu risku uzņemties gribošu aizdevēju ir salīdzinoši maz, tos arī ir grūtāk atrast un salīdzināt, lai izvēlētos sev piemērotāko pakalpojuma sniedzēju. Sākotnēji radīta kā ātro kredītu salīdzināšanas platforma, Comparo.me ir lieliski piemērota šim mērķim, jo tās piedāvātie pakalpojumi ir gan produktu salīdzināšana, gan pakalpojumu salīdzināšana, turklāt Comparo ir ārkārtīgi plaša tieši finanšu pakalpojumu sniedzēju datubāze, kur ir savstarpēji pa nozarēm salīdzināti ne tikai ātrie kredīti, bet arī:
• patēriņa kredīti;
• mājokļa kredīts;
• auto līzings;
• kredītkarte;
• kredītlīnija;
• kredītu apvienošana;
• kredīts uzņēmumiem un vēl daudzi citi finanšu pakalpojumi.

Papildus plašajam aizdevēju salīdzinājumam, izmantojot Comparo, Tev raizes nesagādās arī apdrošināšana, ceļojumi, auto noma, viesnīcas un vēl daudzi citi pakalpojumi un produkti, jo Comparo ir apkopoti vairāki desmiti dažādu populārāko pakalpojumu sniedzēju, kas nodrošina Tev iespēju objektīvi, ērti un BEZ MAKSAS izvēlēties izdevīgāko variantu. Apmeklē Comparo.me un izmēģini pats!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)