Banner 980x90

Ikvienam kārtīgam kafijas cienītājam ir nepieciešams kafijas automāts mājai

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Tāpat kā visu citu tehnoloģiju un saimniecībā izmantojamo preču, arī kafijas automātu izmēri turpina samazināties. 

Ja senāk likās, ka Tavā virtuvē tam vieta nav, tad zini, ka vispiemērotākais kafijas automāts mājai var ietilpt tieši tur, kur to vēlies. Turklāt tagad vari iegādāties kvalitatīvus un mājai piemērotus automātus par par īpaši izdevīgām cenām!

Pirms dodies iegādāties savu kafijas automātu, Tev ir jāapdomā vairākas detaļas, kas un vai būs Tev nepieciešamas 
- Ūdens ietilpība – tā ir svarīga, ja vēlies vienā reizē pagatavot vairākas kafijas, nevis nemitīgi uzpildīt ūdens tvertni.
- Ražotājs – tā kā kafijas automāts ir luksusa prece, tai ir plašs piedāvājuma diapazons, lai Tev būtu, no kā izvēlēties.
- Stils un krāsa – uzmundrinošā dzēriena mašīnām ir tik daudz krāsu, veidu un izmēru, tāpēc vajadzētu apdomāt, kas vislabāk izskatītos Tavā virtuvē.
- Lietošanas ērtums – barista dzēriena pagatavošanai liek izskatīties ārkārtīgi vienkāršai, bet Tev, visticamāk, virtuvē nav nepieciešama ierīce ar neskaitāmām programmām.
- Pagatavošanas ātrums – apdomā, cik laika esi gatavs veltīt savam rīta dzērienam.
- Aksesuāri – ir vērts noskaidrot, vai Tevis izvēlētajam automātam nāk līdzi aksesuāri, piemēram, piena putotāji un krūzes vai pieskaņotas krūzes un karotītes, kas Tavu rīta rituālu padarītu vēl īpašāku.

Tavs kafijas automāts mājai gaida Tevi veikalā "Es mīlu kafiju"!
"Es mīlu kafiju" ir pirmais specializētais konceptveikals Latvijā, kura darbinieku kaislība ir kvalitatīva un aromātiska kafija. Uzņēmuma pārliecība ir, ka izcilai, restorānu līmeņa kafijai ir jābūt pieejamai gan Tavā darba vietā, gan mājās. 

Tu vari izvēlēties no trim dažādām automātu kategorijām:
- kapsulu;
- pupiņu;
- filtru.

Turklāt, no ražotājiem, kuri savu meistarību kafijas produktu izstrādē ir kopuši gadiem:
- "Illy";
- "Mitaca";
- "Segafredo";
- "Siemens";
- "Bosch";
- "Wilfa".  

Apmeklē Esmilukafiju.lv!
Vai esi jau izlēmis, kāda dizaina vai veida kafijas aparātu vēlētos savā virtuvē? "Es mīlu kafiju" piedāvājumā Tu varēsi atrast automātus visdažādākajās cenās. Atšķiras gan to izmēri, gan stils, gan programmas. Iespējams, vēlies nelielu aparātu, kas Tev pagatavos svaigu un uzmundrinošu dzērienu, bet, iespējams, Tu tīko pēc glaunas ierīces, kas svinībās ļaus Taviem viesiem malkot neaizmirstamas kvalitātes kafiju? Apmeklē konceptveikalu "Es mīlu kafiju" Rīgā, Valmieras ielā 43, vai ienāc tā mājaslapā www.esmilukafiju.lv! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)