Banner 980x90

Gulbenes pusē norisināsies orientēšanās sacensības

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Gaidāmajā nedēļas nogalē, 12. un 13.septembrī, Gulbenes pusē norisināsies ikgadējās orientēšanās sacensības Gulbenes kauss, pilsētas informācijas portālu Gulbene24.lv informēja sacensību organizatori.

Šis būs jau 15. Latvijas kausa un 4.Latvijas sprinta kausa posms.

Sestdien dalībniekus sagaida vidējā distance, kur uz starta līnijas stāsies 300 sportistu. Apvidus sola ātras, bet tehniski pietiekami sarežģītas distances, lai nevienam nebūtu garlaicīgi. Svētdien gandrīz 200 dalībnieku sacentīsies sprinta distancē Lizuma ielās.

Elites grupās dalībnieku skaits abās dienās nav liels, un vidējā distancē kā skaidri favorīti cīņā par uzvaru jāsauc Irita Puķīte un Artūrs Pauliņš, kurš aizvadītajā nedēļas nogalē kļuva par Latvijas čempionu šajā distancē. Jānis Tamužs un Sandra Grosberga minami kā galvenie pretendenti uz uzvaru sprintā.

Sacensības organizē Latvijas Orientēšanās federācija un OK "Pūznis" sadarbībā ar Gulbenes novada domi.

Vairāk informācijas par sacensību norisi var atrast mājaslapā http://www.okarona.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)