Banner 980x90

Gulbenes pašvaldība aicina uzņēmējus uz tikšanos

Gulbene24.lv
Gulbene24.lv
Trešdien, 17.augustā, plkst.15.00 Gulbenes novada pašvaldība aicina uzņēmējus uz tikšanos, lai pārrunātu vairākas aktualitātes, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā. 

Tikšanā snotiks Ābeļu ielā 2, trešā stāva zālē. Darba kārtībā paredzēts runāt par teritorijas plānojumu – tā nozīmi uzņēmējdarbībā, būvniecībā un īpašuma izmantošanā.

Tāpat paredzēts apspriest aktualitātes nekustamo īpašumu kadastrālo vērtību sistēmā. Uzņēmēji varēs uzzināt par uzņēmējdarbības vidi Gulbenes novadā un iegūt informāciju ar pašvaldības atbalsta instrumentiem.

Pašvaldība aicina interenestus līdz 8.augustam par ierašanos informēt Gulbenes novada domes Attīstības un projektu nodaļas projektu vadītāju Lienu Kazāku, zvanot 28609883 vai rakstot pieteikumu uz e-pastu liena.kazaka@gulbene.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)