Banner 980x90

Gulbenes novadā vairāk nekā pieci miljoni ieguldīti ūdenssaimniecības attīstībā

Foto: Gulbene24.lv
Foto: Gulbene24.lv

Laikā no 2011.gada oktobra līdz 2015.gada septembrim Gulbenes novadā realizēti kopumā 15 projekti ūdenssaimniecības attīstībai. Projektu kopējās izmaksas: 5 536 241,78 eiro, no kurām ERAF finansējums 4 154 498,67 eiro, bet pašvaldības līdzfinansējums 1 381 743,11 eiro.

Kā pilsētas informācijas portālu Gulbene24.lv informēja Gulbenes novada pašvaldībā, atbilstoši konkrētā pagasta vajadzībām projektu ietvaros veiktas aktivitātes ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu infrastruktūras sakārtošanai.

Projektu rezultātā attiecīgajos pagastos uzlabota dzeramā ūdens kvalitāte un samazināts ar notekūdeņiem vidē ienestais piesārņojums kā arī kopumā uzlaboti ūdenssaimniecības pakalpojumi iedzīvotājiem.

Šeit iespējams skatīt kopsavilkumu par realizētajiem ūdenssaimniecības attīstības projektiem pagastos.

Projekti realizēti ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējumu, darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" 3.4.1.1. aktivitātes "Ūdenssaimniecības infrastruktūras attīstība apdzīvotās vietās ar iedzīvotāju skaitu līdz 2000" ietvaros 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)