Banner 980x90

Gulbenes novadā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Rīga, 23.aug., LETA. Gulbenes novada Druvienas pagastā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inta Palkavniece.

Viņa informēja, ka ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā tika konstatēts, ka deg pirts, saimniecības ēka un sausā zāle 620 kvadrātmetru platībā.

Tāpat aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, siena ruļļi, mežs, labības lauks, elektrības vadi, soliņš, autobusa pietura, trīs vieglās automašīnas, dzīvojamās mājas starpsiena, trīs šķūņi un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā dzēsti 18 ugunsgrēki, no tiem trīs Rīgā, četri citās pilsētās un 11 novados.

VUGD veicis arī 16 glābšanas darbus un saņēmis sešus maldinošus izsaukumus.

Kopš gada sākuma Latvijā reģistrēti 7054 ugunsgrēki, no tiem 2090 bija pērnās zāles dedzināšanas gadījums. Ugunsnelaimēs cietuši 235, bet gājuši bojā 40 cilvēki, starp tiem trīs nepilngadīgie.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)