Banner 980x90

Gulbenes novadā aizvadīs atklāto čempionātu zemledus makšķerēšanā

Svētdien, 20.janvārī, plkst.8.00 Jaungulbenes pagastā uz Ušura ezera notiks Gulbenes pilsētas un Jaungulbenes pagasta atklātais čempionāts zemledus makšķerēšanā, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā.

Sacensības notiks 3 stundas. Sacensību mērķis ir popularizēt makšķerēšanas sportu Jaungulbenes pagasta, Gulbenes pilsētas un Gulbenes novada iedzīvotāju vidū, sekmēt zemledus makšķerēšanas dalībnieku meistarības izaugsmi un gatavoties Gulbenes novada ziemas sporta spēlēm.

Dalībniekus aicina pulcēties Sukuru peldvietā. Taču ņemot vērā ledus situāciju, sacensību laiks un vieta var tikt mainīta.

Pieteikumus jāiesniedz sacensību vietā 20.janvārī sākot no plkst.7.30. Neskaidros jautājumus var noskaidrot pa telefonu: Arnis- 26165826, Gerda- 26516538.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)