Banner 980x90

Gulbenes cīkstonis Armands Zvirbulis iekļauts LOV sastāvā

Foto: Andrejs Baburovs/ LETA
Foto: Andrejs Baburovs/ LETA

Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) dalībnieku sapulce ir izvērtējusi vasaras sporta veidu sportistu rezultātus un nosaukusi LOV sastāvus 2016.gadam. Tajā iekļauts arī Gulbenes cīkstonis Armands Zvirbulis, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv noskaidroja LOV. 

Zvirbulis ir  piedalījies jau 2012.gadā Londonā notiekošajās Olimpiskajās spēlē, kurās ierindojās 10. vietā. Augstākais sasniegums sportistam ir iegūtā piektā vieta 2012.gada Eiropas čempionātā.  

LOV 2016.gada sastāvā iekļāva 93 atlētus 14 sporta veidos. Šogad izveidoja RIO Rezerves sastāvu sportistiem, kuri ir izpildījuši kvalifikāciju 2016.gada Riodežaneiro vasaras Olimpiskajām spēlēm, taču nav izpildījuši LOV atlases kritēriji.

Olimpiskās vienības sastāvs tiks papildināts pēc attiecīgo sporta veidu federāciju iesniegumiem, tiklīdz sportists kvalificējas 2016.gada Olimpiskajām spēlēm

LOV valdes priekšsēdētājs Einars Fogelis pauda gandarījumu par sadarbību ar Izglītības un zinātnes ministriju un Latvijas Olimpisko komiteju, kas ir radušas iespēju atbalstīt maksimāli lielu sportistu skaitu. Šis atbalsts ir ieguldījums, gatavojoties ne tikai 2016.gada Riodežaneiro Olimpiskajām spēlēm, bet arī 2020.gada Olimpiskajām spēlēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)