Banner 980x90

Gulbenes apkaimē norisināsies rallijs "Sarma 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Sestdien, 23.un svētdien,24.janvārī Gulbenes apkaimē notiks rallijs "Sarma 2016". Tas vienlaicīgi būs vairāku rallija čempionātu posms – rallijs "Sarma 2016" atklās Latvijas un Igaunijas rallija čempionātus un vienlaikus otrajā sacensību dienā būs arī Latvijas rallijsprinta čempionāta 2.posms.

Kā pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā, pirmajai sacensību dienai ir sagatavoti divi ātrumposmi. Abi šie ātrumposmi tiks veikti divas reizes – vienreiz diennakts gaišajā laikā, otrreiz tumsā. Tādējādi pirmajā rallija dienā sportistiem būs jāveic 51 km.

Otrajā rallija dienā sportistiem divreiz būs jāveic trīs ātrumposmi ar kopējo garumu 74 km. Rallija otrajai dienai ir sagatavots viens jauns ātrumposms un citam izveidota jauna ātrumposma noslēguma daļa. Tādējādi tikai faktiski tikai viens rallija "Sarma 2016" ātrumposms būs pazīstams aizvadītā gada dalībniekiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)