Banner 980x90

Gulbenes 2.vidusskolā notika projekta "Sporto visa klase" atklāšanas svētki

Foto: gulbene.lv
Foto: gulbene.lv

Aizvadītajā nedēļā Gulbenes 2.vidusskolā notika projekta "Sporto visa klase" atklāšanas svētki, kuros piedalījās gan projektā iesaistītās 3.klases audzēkņi un skolotāji, gan vecāki, gan ciemiņi no Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK), Gulbenes novada domes un Gulbenes Olimpiskā centra, pilsētas informācijas portalu Gulbene24.lv informēja Gulbenes novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Jana Igaviņa.

Šajā reizē bērni atrādīja jaunās formas, ar kurām piedalīsies sacensībās un turnīros, tad kopā ar vecākiem un viesiem vingroja un visbeidzot nodeva svinīgo zvērestu, parakstoties un apliecinot, ka būs atbildīgi un uzticīgi sportam.

Dāvinot profesionālās peldcepures un peldbrilles baseina apmeklēšanai, LOK ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers pauda lepnumu par ikvienu ģimeni, kas novērtē veselīgu dzīves veidu un bērnam izvēlas mācības sporta klasē. Uzmundrinājuma vārdus un vēlējumu cītīgi sportot nākamos sešus gadus teica Gulbenes novada domes priekšsēdētājs Andris Apinītis, Gulbenes novada domes Izglītības, kultūras un sporta nodaļas vadītājs Arnis Šķēls, Gulbenes Olimpiskā centra vadītājs Māris Čakars un skolas direktore Edīte Kanaviņa. Par sporta klases olimpisko patronesi kļuva bijusī biatloniste Madara Līduma.

Projekts "Sporto visa klase" paredz trīs fakultatīvās sporta nodarbības nedēļā, papildus tām dienām, kad notiek divas noteiktās obligātās sporta stundas. Viena papildus nodarbība būs peldēšanā, otra būs sporta spēļu nodarbība vai nodarbība svaigā gaisā, savukārt trešā būs stājas korekcijas un vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbība.

Vairāk par projektu lasiet Latvijas Olimpiskās komitejas mājaslapā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)