Banner 980x90

Gulbenē tiekas pirmsskolu un skolu pedagogi

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Trešdien, 25.novembrī, Gulbenes 3.pirmsskolas izglītības iestādē notika novada pirmsskolu un skolu pedagogu tikšanās, uz kuru bija ieradušās skolotājas no 13 izglītības iestādēm, pilsētas informācijas portālu Gulbene24.lv informēja Gulbenes novada Pirmsskolas metodiskās apvienības vadītāja Inita Artistova.

6-gadīgo bērnu (sagatavošanas grupu) un nākamā mācību gada 1.klašu skolotājas diskutēja par nemainīgi aktuālu jautājumu – bērnu sagatavošanu skolas gaitu uzsākšanai.

Tika pārrunātas vairākas darbības jomas, kas ir ļoti nozīmīgas bērnam šajā nebūt ne vienkāršajā pārejas posmā no vienas izglītības pakāpes uz nākamo – sociālās un sadzīves prasmes, klausīšanās un uzmanības noturības nostiprināšana, valodas un matemātikas pamatzināšanu apgūšana. Skolotājas sprieda, kā strādāt ar īpaši spējīgiem audzēkņiem un tiem bērniem, kuriem vērojamas dažādas mācīšanās grūtības.

Skolotājas tika iepazīstinātas ar šī mācību gada 1.klašu skolotāju vērtējumiem un ieteikumiem par to, kam nepieciešams pievērst vēl lielāku uzmanību, kā arī dalījās idejās, kā sekmīgāk bērnus un arī viņu vecākus iepazīstināt ar reālo skolas ikdienu.

Ceru, ka šī tikšanās radīja pārliecību, cik svarīgi regulāri satikties divu izglītības pakāpju pedagogiem, un deva ierosmi jau daudz konkrētākai turpmākajai sadarbībai.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)