Banner 980x90

Gulbenē plāno labiekārtot Lapu ielu

Gulbene24.lv
Gulbene24.lv

Gulbenes novada infrastruktūras uzlabošanas darbu ietvaros, plānots sakārtot Lapu ielu Beļavas pagastā, Svelberģos, kurai jau ir veikta topogrāfiskā uzmērīšana un tiek gatavota iepirkuma dokumentācija projektēšanai, pilsētas informācijas portālu Gulbene24.lv noskaidroja novada pašvaldībā.

Gulbenes novadam ar uzņēmējdarbību saistītās infrastruktūras uzlabošanai laika posmā no 2014.gada līdz 2020.gadam ir pieejami naudas līdzekļi gandrīz 5 miljoni eiro apmērā. Tie ir jāapgūst sadarbībā ar uzņēmējiem – tikai tad, ja uzņēmējs apliecina, ka jau tiek vai tiks ieguldīti līdzekļi uzņēmējdarbības attīstībai un tiks radītas jaunas darba vietas, pašvaldība, iesniedzot projektu, var piesaistīt Gulbenes novadam plānotos finanšu līdzekļus.

Gulbenes novada pašvaldība turpina apzināt situāciju un plānot darbus. Novada pašvaldība aicina uzņēmējus iepazīties ar nosacījumiem finanšu līdzekļu piesaistei un izteikt priekšlikumus.

Jautājumu gadījumā sazināties ar Gulbenes novada domes Attīstības un projektu nodaļas vadītāju Jāni Barinski (26467459, janis.barinskis@gulbene.lv).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)