Banner 980x90

Glābjot suni, ugunsgrēkā Gulbenes novadā cietis cilvēks

Rīga, 4.jūn., LETA. Vakar ugunsgrēkā Gulbenes novadā cieta cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Vakar ap plkst.14.30 ugunsdzēsēji devās uz izsaukumu Gulbenes novadā, kur ugunsgrēks bija izcēlies saimniecības ēkā. Notikuma vietā tika konstatēts, ka deg kokā stāvbūves šķūnis 72 kvadrātmetru platībā, turklāt tā jumts un sienu konstrukcijas jau sagāzušās. Pāris stundu laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Pirms ugunsdzēsēju ierašanās glābjot suni, kas atradās pie degošās ēkas, ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Savukārt naktī ap plkst.2 dienests saņēma izsaukumu uz Ausekļa ielu Valkā, kur dega neapsaimniekotas divstāvu mūra ēkas jumta konstrukcija 120 kvadrātmetru platībā. Divu stundu laikā šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sausā zāle, meža zemsedze, bez uzraudzības uz ieslēgtas plīts atstāts piededzis ēdiens, gulta dzīvoklī, veļas mašīna, divas vieglās automašīnas, celtniecības vagons.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)