Banner 980x90

Dabasgāze – konkurētspējīgs energoresurss uzņēmumiem

Jau vairākus gadus patērētāji Latvijā var izmantot brīvā energoresursu tirgus priekšrocības, tajā skaitā arī dabasgāzes piegādātāju piedāvājumus, kas ļauj piemeklēt tieši savam uzņēmumam piemērotāko pakalpojumu. Lai gan dabasgāzes cenas kļūst arvien konkurētspējīgākas un netrūkst izdevīgu pakalpojuma piedāvājumu, daudzi uzņēmumi vēl nav apsvēruši dabasgāzi kā potenciālo energoresursu savā uzņēmumā, vai arī turpina izmantot vēsturisko dabasgāzes piegādātāju, nemaz neizvērtējot brīvā tirgus piedāvātās iespējas. 

Dabasgāze ir efektīvs un videi saudzīgs resurss
Dabasgāze ir kvalitatīvs kurināmais, kas komplektā ar modernām apkures ierīcēm spēj nodrošināt augstas efektivitātes un saudzīgu energoresursa patēriņu. Neskatoties uz to, ka dabasgāze nav atjaunojams resurss, tam ir viszemākie CO2 izmeši, arī pelnu, sodrēju, smakas un citu izmešu apjoms ir viszemākais, ja salīdzina ar citiem kurināmajiem, piemēram, koksni vai oglēm. Tāpēc, ja šobrīd vēl neizmantojat uzņēmuma vajadzībām dabasgāzi, tad vismaz ir vērts izvērtēt ekonomiskos un praktiskos aspektus, kādus sniegtu pieslēgšanās dabasgāzes tīklam.

Kāpēc izvērtēt vairāku piegādātāju piedāvājumus
Izvēloties dabasgāzi kā sava uzņēmuma energoresursu, var būt vēlme automātiski slēgt līgumu ar reģionā vēsturiski noteicošo piegādātāju, bet jāatceras, ka tagad ir atvērts dabasgāzes tirgus, kurā darbojas vairāki piegādātāji, to piedāvājumi var ievērojami atšķirties. Vislabāk iepazīties ar vairākiem piedāvājumiem un tos salīdzināt, jo tas palīdzēs izvēlēties:
• piedāvājumu ar izdevīgāko cenu;
• uzņēmumam individuāli pielāgotu pakalpojumu;
• samērot pakalpojumu ar uzņēmuma reālo dabasgāzes patēriņu.

Brīvais energoresursu tirgus Latvijā nav pārāk sen, tāpēc gan mājsaimniecības, gan uzņēmumi vēl nav pieraduši pie tā, ka situācija ir elastīga, ka jebkurā brīdī ir iespējams nomainīt piegādātāju, ja tas nesniedz tādu pakalpojumu, kāds nepieciešams, un izvēlēties to dabasgāzes piegādātāju, kura piedāvājums šķiet izdevīgāks un atbilstošāks. 

"Ignitis Latvija" – uzticams dabasgāzes piegādātājs
Jau kādu laiku Latvijas energoresursu tirgū stabilu vietu iekarojis Lietuvas uzņēmuma "Ignitis Group" meitasuzņēmums "Ignitis Latvija", kas pārdod elektroenerģiju un dabasgāzi biznesa klientiem Latvijā. Uzņēmumam ir starptautiska pieredze un augsts kompetences līmenis. "Ignitis" dabasgāzes piegādes avoti ir diversificēti, 40% dabasgāzes nāk no LNG Klaipēdas termināla, sniedzot lielāku neatkarību no Krievijas dabasgāzes. 

"Ignitis Latvija" saviem klientiem piedāvā:
• konkurētspējīgas cenas;
• individuālus piedāvājumus atbilstoši klienta vajadzībām un patēriņam;
• drošas un stabilas dabasgāzes piegādes;
• fiksētus un elastīgus cenu piedāvājumus;
• izcilu klientu servisu.

"Ignitis Latvija" profesionāļi palīdz katram klientam izvērtēt, vai uzņēmuma dabasgāzes izmaksas iespējams ietaupīt, kā arī piemeklēt piemērotāko pakalpojuma veidu un tarifa plānu. Fiksētais tarifu plāns būs pievilcīgs tiem, kuri vēlas plānot izmaksas un precīzi zināt, cik daudz būs jāmaksā par dabasgāzi. Savukārt elastīgais tarifs patiks tiem klientiem, kuri gatavi riskēt un vēlas iegūt labāko iespējamo cenu par dabasgāzi attiecīgajos tirgus apstākļos.

 

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)