Banner 980x90

Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienībā trūkst speciālistu

Dažādu medicīnas speciālistu trūkumu izjūt arī Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība. Kā vēsta laikraksts "Neatkarīgā Rīta Avīze Latvijai", šobrīd slimnīcā akūti nepieciešams neirologs, ķirurgs un terapeits.

Pēdējos gados slimnīcai izdevies piesaistīt jaunu infektoloģi un ginekoloģi.

Slimnīcas izpilddirektore Eva Smirnova laikrakstam atzīst, ka darbam un dzīvei Gulbenes slimnīcā ir lielas priekšrocības. Pašvaldība esot pretimnākoša un var piedāvāt ģimenei ne vien dzīves vietu, bet arī palīdzēt atrast darba vietu ģimenes otrajai pusītei. Novadā ir brīvi pieejami bērnudārzi, bezmaksas bērnu interešu izglītība.

Tāpat mazpilsētā lielākoties visur var izstaigāt ar kājām, kas samazina satiksmes sastrēgumos pavadīto laiku. "Tajā pašā laikā algas slimnīcā ir labas – droši varu teikt, ka, piemēram, ginekologam un anesteziologam šobrīd stundas likme ir augstāka nekā lielajās Rīgas slimnīcās," laikrakstam "Neatkarīgā Rīta Avīze Latvijai" norāda Smirnova.

Kopumā slimnīcas apkalpošanas zonā dzīvo 70 tūkstoši iedzīvotāju, un tas nozīmē, ka ārstam ir iespēja strādāt uz pilnu slodzi un vēl vairāk, vienlaikus profesionāli attīstīties, jo saslimšanas ir ļoti dažādas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)