Banner 980x90

Augustā Ozolkalnā norisināsies kormūzikas fanu, dziedātāju un personību saiets 

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
20.augustā no plkst.13.00 Gulbenes novada Ozolkalnā, Blomes skolas apkārtnē norisināsies kormūzikas fanu, dziedātāju un personību saiets "Brāli, Brāli", pilsētas informācijas portālu Gulbene24.lv informēja pasākuma organizatori.

Pasākums veltīts brāļu Imanta un Gido Kokaru 95 gadu jubilejai.

Programmā būs uvertīra - muzikāli radošā orientēšanās "Atrodi sevī Kokaru!", cikliskā rapsodija - koncerts "Brāli, Brāli". Paredzēta jubilāra Gido Kokara sveikšana un godināšana, balvas "Gulbenes novada Gods" pasniegšana, konkursi un āķīgi jautājumi par diriģentu dzīvi, kā arī orientēšanās sacensību uzvarētāju apbalvošana. Kā arī spoguļreprīze - saviesīgā daļa, kurā noritēs cienāšanās ar jubilejas kūku, sarunas, sadziedāšanās un dejas ragu mūzikas pavadījumā.

Koncerta vadītājs: Guntis Skrastiņš.

Ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)