Banner 980x90

 Ātrie kredīti – vērtīgs atbalsts Jūsu plānu īstenošanai!

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Kredīti, ko iespējams saņemt pavisam ātri, var būt ļoti noderīgi situācijās, kad nozīmīgam maksājumam vai svarīgam pirkumam nepieciešams neliels aizņēmums, kuru iespējams saņemt īsā laikā un bez sarežģītām formalitātēm. Ja Jums ir regulāri ienākumi, ātrie kredīti ļaus bez liekām raizēm apmaksāt pirkumu vai pakalpojumu, neatliekot to uz vēlāku laiku un negaidot līdz bankas kontā ienāks kārtējā mēnešalga.

Ātrie kredīti – vienkārši, ātri, bez ķīlas!
Šādi kredīti iemantojuši popularitāti, jo salīdzinājumā ar citiem aizņēmumu veidiem tiem ir vairākas nozīmīgas priekšrocības:
- pieteikšanās ir vienkārša un ērta;
- ātros kredītus var saņemt īsā laikā;
- nauda tiek izsniegta bez ķīlas un izziņas no darba vietas;
- atmaksas termiņu iespējams ērti pagarināt.

Lai gan īstermiņa aizdevumus Latvijā piešķir vairāki uzņēmumi, viens no uzticamākajiem un pieredzējušākajiem aizdevējiem ir "ViaSMS", pie kura pieejami līdz 500 eiro lieli ātrie kredīti uz laiku līdz 30 dienām. Tā kā īstermiņa aizdevumus ir viegli saņemt, savas spējas atdot kredītu tomēr ir jāapliecina, tāpēc pirmajā aizņemšanās reizē šāda veida kredīti pieejami līdz 250 eiro, otrajā līdz 350 eiro, bet turpmāk maksimālā summa tiek palielināta līdz 500 eiro. "ViaSMS" piedāvātie ātrie aizdevumi ir izdevīgi arī tādēļ, ka pirmo aizdevumu piešķir bez maksas – nav jāmaksā ne komisija, ne procenti.

"ViaSMS" ātrie kredīti pieejami ikvienam
Lai "ViaSMS" aizdevumi īstajā brīdī palīdzētu iegādāties kāroto preci vai veikt svarīgu maksājumu, jāievēro vien daži nosacījumi. Jums jābūt
- 20 līdz 70 gadus vecam Latvijas iedzīvotājam bez kavētiem kredītmaksājumiem;
- norēķinu kontam kādā no Latvijas bankām;
- mobilajam tālrunim.

Pieteikšanās aizdevumam nepaņems daudz laika un Jums nevajadzēs iesniegt dokumentus. Viss ir vienkārši: mājaslapā Viasms.lv izvēlieties aizdevuma summu un termiņu un sekojiet tālākajām norādēm. Ja "ViaSMS" ātrie aizdevumi tiks izmantoti pirmo reizi, Jums būs jānorāda vārds, uzvārds, personas kods un mobilā tālruņa numurs, bet pēc aktivizācijas koda saņemšanas savā tālrunī un 0,01 eiro lielas reģistrācijas maksas pārskaitīšanas, "ViaSMS" nekavējoties izskatīs Jūsu pieprasījumu. Pēc lēmuma pieņemšanas nauda Jūsu kontā nonāks 15 minūšu laikā.

Atkārtoti kredīts pieejams vēl ērtāk – Jūs varat pieteikt aizdevumu no sava klienta profila "ViaSMS" mājas lapā vai arī nosūtīt SMS ar vēlamo naudas summu.

Ātrie kredīti būs noderīgs atbalsts Jūsu plānu īstenošanā! Uzziniet vairāk par aizdevumu priekšrocībām, apmeklējot mājaslapu Viasms.lv. Ja neliels aizdevums nepieciešams tieši tagad, izmēģiniet – pirmais kredīts bez maksas!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)