Banner 980x90

Ātrie kredīti internetā – kas jāzina, lai aizņemtos izdevīgi?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jo plašāks piedāvājums, jo grūtāk izvēlēties – šis apgalvojums ir spēkā arī finanšu nozarē. Ātrie kredīti internetā ļauj aizņemties gan pavisam mazas, gan nopietnas summas, tāpēc ikvienai situācijai var atrast īslaicīgu risinājumu. Lasot tālāk uzzini, ar ko sākt un kur saņemt aizdevumu.

Kā samazināt kopējās atmaksas summas apjomu?
Nevienam nepatīk pārmaksāt, tāpēc meklējot  labāko kredīta piedāvājumu, uzmanība jāpievērš ne tikai procentu likmei, bet arī ne tik uzkrītošām detaļām. Ātrie aizdevumi mēdz savā starpā atšķirties, tādēļ pirms pieteikšanās ir jāizvērtē savas vajadzības. 

Ja nauda ir nepieciešama steidzamiem maksājumiem, bet prasītā summa nav pārāk liela, meklē pirmo kredītu ar 100 % lielu atlaidi. Daudzi aizdevēji īsteno jaunajiem klientiem draudzīgu klientu politiku un piedāvā aizņemties vairākus simtus eiro bez procentiem. Savukārt, ja Tevi gaida nopietni tēriņi un vēlies aizņemties lielu summu, rūpīgi izvērtē atmaksas nosacījumus un samēro potenciālo atmaksas termiņu ar saviem ienākumiem. Daži cilvēki var segt aizdevumu pāris mēnešu laikā, citi izvēlas sadalīt maksājumu nelielās daļās un atmaksāt kredītu 12 vai 24 mēnešos.

Trīs kredītu varianti no "VIA SMS"
Ar "VIA SMS" palīdzību Tu varēsi piemeklēt salīdzinoši izdevīgu variantu gan aizdevumam līdz algai, gan nopietnākam patēriņa kredītam. Izvēlies kādu no šīm opcijām:
- pirmais ātrais kredīts ikdienas vajadzībām. Aizdevums summa ir 50–350 eiro un tai netiek piemērota komisijas maksa. Tas ir optimāls variants klientiem, kuri aizņemas naudu sadzīves rēķinu apmaksai un pirmās nepieciešamības preču iegādei. Kredīta atmaksas termiņš ir no 7 līdz 30 dienām;
- atkārtots aizdevums internetā. Ja aizņemies no "VIA SMS" atkārtoti, vari saņemt 50–700 eiro lielu kredītu. Kredīta summa ir pietiekama, lai apamaksātu nepieciešamākās ikdienas vajadzības un nopietnākus tēriņus, piemēram, remonta darbus. Aizdevumu var segt viena mēneša laikā;
- naudas kredīts. Ja Tev ir radusies nopietna situācija, kas prasa papildu līdzekļus, apsver iespēju aizņemties no "VIA SMS". Naudas kredīta summa ir 500–1500 eiro, atmaksas termiņš ir 3–12 mēneši. Šāds aizdevuma variants var palīdzēt apmaksāt ārstniecības un rehabilitācijas pakalpojumus.

"VIA SMS" aicina pieteikties kredītam tikai cilvēkus ar regulāriem ienākumiem. Atceries, ka ātrie kredīti internetā ir izdevīgi tikai tad, ja vari laikus segt parādsaistības. Aizņemies atbildīgi un vienmēr samēro aizdevuma apjomu ar savām finansiālajām iespējām. Ienāc viasms.lv un uzzini, kā noteikt savu kredītspēju un izvēlēties piemērotāko kredīta variantu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)