Banner 980x90

Aizsardzības ministrs dosies vizītē uz Gulbeni un Balviem

Raimonds Bergmanis/ Foto: Edijs Pālens/LETA
Raimonds Bergmanis/ Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (ZZS) piektdien, 11.martā, dosies vizītē uz Gulbeni un Balviem, aģentūru LETA informēja ministra padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Līga Krapāne.

Ministrs apmeklēs Zemessardzes 25.kājnieku bataljonu, tiksies ar Jaunsardzes reģionālo vadītāju, kā arī ar Gulbenes un Balvu pašvaldību vadību, lai pārrunātu turpmākās sadarbības jautājumus.

Bergmanis ir paudis apņemšanos apmeklēt visus zemessardzes novadus un iepazīties ar situāciju visos 18 zemessardzes bataljonos.

Šobrīd ministrs jau apmeklējis zemessargus Jēkabpilī, Aizkrauklē, Kuldīgā, Ventspilī, Skultē, Liepājā, Cēsīs, Alūksnē, Jelgavā, Dobelē, Stopiņu novadā, Rēzeknē, Preiļos, Daugavpilī, Valmierā, kā arī iepazinies ar Speciālo uzdevumu vienības (SUV) bāzi Bolderājā un Sauszemes spēku kājnieku brigādi Kadagā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)