Banner 980x90

3 fakti, kas jāzina, ja interesē ātrie kredīti internetā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ātrie kredīti internetā tiek piedāvāti daudz un dažādās mājaslapās – piedāvājums ir tik plašs, ka tajā brīdī, kad jāpieņem lēmums par aizņemšanos, cilvēks var ne pa jokam apjukt. Kas ir trīs galvenie fakti, kas jāzina par aizņemšanos internetā, lai Tu būtu tiešām drošs par savu lēmumu?

Aizņemties pirmo reizi ir visizdevīgāk

Ja neesi ne reizi aizņēmies un ātrie kredīti internetā Tev ir pilnīgs jaunums, tad vari būt drošs, ka lielākā daļa kredīta devēju pirmo reizi ļaus aizņemties ar īpašiem nosacījumiem. Respektīvi, Tev tiks piešķirta 100% atlaide pirmā kredīta komisijas maksai, līdz ar to Tev būs jāatdod kredītdevējam tikai tik liela summa, cik būsi aizņēmies. Šāda iespēja tiek dota tāpēc, lai ļautu klientam pārliecināties par to, cik ērti iespējams aizņemties brīžos, kad negaidīti nepieciešama papildu nauda.

Atkārtotiem aizdevumiem pieaug pieejamās summas limits
Ja būsi pirmo kredītu atdevis laikā un pilnā apmērā, tad kredītdevējs būs pārliecinājies gan par Tavu maksātspēju, gan godīgo attieksmi pret savām kredītsaistībām. Līdz ar to nākamās reizes tā summa, par kuru būs pieejami ātrie kredīti internetā, pieaugs. Lūk, piemērs:
- pirmo reizi Tu vari aizņemties līdz 420 eiro;
- nākamajā reizē Tavs kredītlimits tiek palielināts jau līdz 600 eiro:
- ja arī to esi godprātīgi atmaksājis, Tavs kredītlimits turpmākiem aizdevumiem pieaug līdz 700 eiro.

Ja vēlies aizņemties ātri – dari to uzņēmuma darba laikā
Ātrie kredīti internetā par tādiem tiek saukti tāpēc, ka tos iespējams saņemt pat 10 minūtēs. Galvenais priekšnosacījums ir – kredītam jāpiesakās kredītdevēja darba laikā. Tas ir tāpēc, ka gadījumā, ja aizņemies pirmo reizi, uzņēmumam jāpārbauda Tevis sniegtie dati un to, vai Tev nav iepriekš neatmaksātu kredītu. Tāpat svarīgs faktors ir tas, vai Tev ir tāda pati banka kā uzņēmumam, no kura Tu vēlies saņemt aizdevumu, jo pārskaitījumu veikšana starp dažādām bankām var aizņemt vairāk laika.

Vivus.lv – drošs un izdevīgs aizdevējs!
Ja vēlies aizņemties no tiešām uzticama kredītdevēja, kurš ne vien izdevīgi aizdos naudu negaidītās dzīves situācijās, bet arī ļaus sekot līdzi saviem maksājumiem ērtā tiešsaistes sistēmā, – izvēlies Vivus.lv. Ienāc mājaslapā www.vivus.lv un uzzini vairāk pieejamajām aizdevumu iespējām! Galvenais –  aizņemies atbildīgi, pirms aizņemšanās rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)