Banner 980x90

Vietējo uzņēmēju atbalstam pašvaldība organizē konkursu "Gulbenes novada gada uzņēmums 2016"

Valmiera, 17.okt., LETA. Lai godinātu labākos Gulbenes novada uzņēmumus, kuri veicina uzņēmējdarbības vides attīstību, nodarbinātību, teritorijas pievilcību un sabiedrisko aktivitāti, Gulbenes novada pašvaldība izsludinājusi pieteikumu konkursam "Gulbenes novada gada uzņēmums 2016".

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, konkursa mērķis ir apzināt un godināt novada uzņēmējus, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē, rada unikālus produktus, ieviešot jaunas tehnoloģijas, īsteno videi draudzīgu saimniekošanu, ir ieguvuši atpazīstamību vietējā un starptautiskajā tirgū, saglabājot novada identitāti uzņēmējdarbībā un stiprinot piederību Gulbenes novadam.

Konkursa nolikums saskaņā ar izstrādātajiem kritērijiem paredz nominēt uzņēmumus septiņās nominācijās - "Gada jaunais uzņēmums/uzņēmējs 2016", "Gada produkts 2016", "Gada inovācija 2016", "Gada eksportētājs 2016", "Gada darba devējs 2016", "Gada saimnieks 2016" un "Gada pakalpojuma sniedzējs 2016". Konkursa galvenā nominācija - "Gulbenes novada gada uzņēmums 2016" -, konkursa vērtēšanas komisijai balsojot, tiks piešķirta vienam no konkursam izvirzītajiem pretendentiem.

Katrai tematiskajai nominācijai izveidota individuāla pieteikuma anketa. Aizpildīta, parakstīta anketa līdz 30.oktobrim iesniedzama personīgi domes administrācijā, Attīstības un projektu nodaļā vai Gulbenes novada pagasta pārvaldēs. Pieteikumus iespējams iesniegt arī, nosūtot uz e-pasta adresi "liena.kazaka@gulbene.lv" ar norādi "Konkursam "Gulbenes novada gada uzņēmums 2016". Prasības elektroniski nosūtītam dokumentam - satur personisku parakstu un tā atšifrējumu vai drošu elektronisku parakstu.

Pieteikumu var iesniegt arī slēgtā aploksnē pa pastu ar norādi "Konkursam "Gulbenes novada gada uzņēmums 2016", sūtot Gulbenes novada domei (Ābeļu iela 2, Gulbene, Gulbenes novads, LV-4401).

Konkursa pretendentu pieteikumi tiks apkopoti un izvērtēti atbilstoši administratīvajiem un kvalitatīvajiem rādītājiem. Konkursa vērtēšanas otrajai kārtai (komisijas vērtējums - 50%, publiskais balsojums, tostarp elektroniskajā vidē, sociālajos tīklos "Facebook.com", "Draugiem.lv" - 50%) no 8.novembra līdz 30.novembrim tiks virzīti trīs pretendenti katrā tematiskajā nominācijā.

Konkursa noslēgumā, 2017.gada janvārī, paredzēts svinīgs pasākums Gulbenes Kultūras centrā, kurā nomināciju laureāti saņems Atzinības rakstu un piemiņas balvu, kā arī publicitāti Vidzemes reģiona mērogā (iepriekš saskaņojot ar uzņēmēju).

Konkursa nolikums un pieteikuma anketas pieejamas pašvaldības mājaslapā "www.gulbene.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)