Banner 980x90

Vidzemnieku Dārza svētkos godinās 26 reģiona uzņēmējus

Jelgava, 17.aug., LETA. Šodien Lubānas novada "Ezerniekos" pulcēsies 26 uzņēmēji, kurus godināšanai Dārza svētkos izvirzījušas Vidzemes reģiona pašvaldības, aģentūru LETA informēja Vidzemes plānošanas reģiona (VPR) sabiedrisko attiecību vadītāja Anita Āboliņa.

Vidzemnieku Dārza svētkos ik gadu atzinību par savu darbu saņem gan drosmīgi un idejām bagāti jaunie, gan arī jau sevi pierādījuši un stabilitāti ieguvuši uzņēmēji, klāstīja Āboliņa.

Pasākuma dienā pirmizrādi piedzīvos 26 video sižeti, kas veidoti par katru šī gada uzņēmuma. Tāpat lasītāji varēs iepazīties ar brošūru "Vidzemes stāsti 2018", kurā apkopoti stāsti par vietējo neatlaidību, spītību, gudrību un risku, skaidroja Āboliņa.

"Apzinoties, ka visā pasaulē un arī Vidzemē vērojama tendence iedzīvotājiem aizplūst uz lielpilsētām, citiem novadiem un valstīm, atstājot lauku teritorijas mazāk apdzīvotas, VPR nolēma apzināt tos, kuri ar savu entuziasmu palīdz un iedvesmo vietējos iedzīvotājus," piebilda VPR pārstāve.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)