Banner 980x90

Vidzemes reģionā vīrietis alkohola reibumā gulējis uz zemes

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Svētdien ar ķermeņa atdzišanu slimnīcā nogādāti divi vīrieši, kuri alkohola reibumā gulējuši uz zemes, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vidzemes reģionā 52 gadus vecs vīrietis atrasts uz ielas guļam slapjās drēbēs. Vīrietis pats stāstījis, ka pirms tam iekritis dīķī, tādēļ arī drēbes palikušas slapjas.

Vīrietis vidēji smagā stāvoklī ar ķermeņa atdzišanu un stiprā alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Savukārt Latgales reģionā 58 gadus vecu vīrieti guļam ārā atraduši kaimiņi. Vīrietis bijis alkohola reibumā un ar ķermeņa atdzišanu nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi kopumā devušies uz 1035 izsaukumiem, no tiem 155 bija saistīti ar dažāda veida traumām.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)