Banner 980x90

Vidzemē vīrieti mežā sadzēluši sirseņi

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Otrdien, 26.jūlijā, mediķu palīdzība bija nepieciešama vairākiem dažāda vecuma cilvēkiem, kurus sadzēluši kukaiņi, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Vidzemē kādu 42 gadus vecu vīrieti mežā galvā sadzēluši sirseņi, pēc kā sākusies vemšana, slikta dūša, kā arī samaņas traucējumi. Galvā un kaklā sirseņi vakar sadzēluši kādu 82 gadus vecu vīrieti Latgalē. Pēc kukaiņu kodumiem vīrietim sāka trūkt elpas, parādījās vājums, kā arī izsitumi pa visu ķermeni. Abi vīrieši nogādāti slimnīcā.

Vēl Vidzemē vakar strauja alerģiska reakcija pēc lapsenes koduma pirkstā, kas izpaudās kā izsitumu parādīšanās uz visa ķermeņa, sākusies kādam divus gadus vecam zēnam.

Kopumā aizvadītajā diennaktī mediķi saņēma 1097 izsaukumus, no kuriem 227 bija saistīti ar traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)