Banner 980x90

Vidzemē vairākiem cilvēkiem konstatē ķermeņa atdzišanu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Pirmā sniega un aukstā laika dēļ vairāki cilvēki guvuši traumas,  aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Trīs gadījumos Vidzemes reģionā un trīs gadījumos Rīgas reģionā cilvēki ilgstoši atradušies uz ielas, gūstot ķermeņa atdzišanu. Cietušie nogādāti slimnīcā ar vieglu ķermeņa atdzišanu. Visos gadījumos cilvēki bijuši lielā alkohola reibumā.

Savukārt  Rīgas, Zemgales un Latgales reģionā seši cilvēki guvuši traumas, paslīdot uz slidenajām ielām.

Visas cietušās bijušas sievietes vecumā no 53 līdz 81 gadam. Krītot gūtas dažādas traumas, tostarp ekstremitāšu, galvas un krūškurvja traumas. Visos gadījumos sievietes nogādātas slimnīcā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)