Banner 980x90

Vidzemē, sajaucot tūbiņas, sieviete acīs iesmērē momentlīmi

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Vidzemes reģionā kāda 79 gadus veca sieviete sajaukusi acu ziedes tūbiņu ar momentlīmi un iesmērējusi to acīs, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

Sieviete tūbiņas netīšām sajukusi, jo tās stāvējušas viena otrai blakus. Pēc līmes iesmērēšanas acīs, sieviete guvusi acs ābola ķīmisku apdegumu. Viņa nogādāta slimnīcā pie speciālistiem.

Savukārt divi cilvēki aizvadītajā diennaktī guvuši traumas, paslīdot uz slidenām ietvēm.

Vidzemes reģionā 42 gadus vecs vīrietis paslīdējis un kritis, šķērsojot ielu. Kritiena rezultātā vīrietis guvis augšdelma lūzumu, bet Latgales reģionā 14 gadus vecs zēns paslīdējis un kritis uz ietves, gūstot galvas smadzeņu satricinājumu un deguna kaula lūzumu.

Savukārt Rīgas reģionā 55 gadus vecs vīrietis guvis politraumu ceļu satiksmes negadījumā. Ceļu satiksmes negadījumā vīrietis guvis galvas smadzeņu satricinājumu, ribu lūzumus, pleca traumu un mugurkaula skriemeļu bojājumus.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēts 1251 izsaukums, no tiem 157 saistīti ar traumām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)