Banner 980x90

Vai zini, kas ir kredīts pensionāriem?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Arvien vairāk senioru ikdienā izmanto datoru un internetu, lai būtu informēti par dažādiem tiešsaistē pieejamiem pakalpojumiem. Mūsdienās internetā var ne tikai meklēt informāciju, bet arī aizņemties naudu steidzamiem tēriņiem. Dažas kredītkompānijas piedāvā ātros kredītus internetā cilvēkiem vecumā līdz 70 vai pat 75 gadiem. Kredīts pensionāriem ir pieejams bez ķīlas un galvojuma, taču pirms pieteikšanās rūpīgi jāapdomā aizdevuma plusi un mīnusi.

Kā noskaidrot, vai aizdevums patiešām ir nepieciešams?
Pensionāri, tāpat kā cita vecuma cilvēki, var aizņemties naudu neatliekamu preču iegādei un svarīgu rēķinu apmaksai, ja vien ir atbilstoša maksātspēja. Visbiežāk kredītu piesaka, lai
- samaksātu par komunālajiem pakalpojumiem, īpaši apkuri;
- iegādātos medikamentus;
- apmaksātu ārsta konsultāciju un medicīnas procedūras.

Dzīves apstākļi ir neparedzami, un reizēm seniori vēlas aizņemties, lai palīdzētu savas ģimenes locekļiem. Tā var gadīties, ja bērni vai mazbērni pēkšņi ir palikuši bez darba un zaudējuši regulāros ienākumus. Ja tas ir Tavs gadījums, pirms pieteikšanās apdomā visu divreiz, jo aizdevums būs jāatmaksā Tev. Lai ātrais kredīts nesarežģītu situāciju vēl vairāk, ievēro finansiālas drošības noteikumus:
- neaizņemies tikai tāpēc, ka to lūdz tuvinieki;
- nepiesakies kredītam, lai atmaksātu parādus;
- noskaidro, kāpēc ģimenes locekļiem ir vajadzīga papildu naudas summa, un izvērtē aizdevuma nepieciešamību konkrētā situācijā.

Galvenais kritērijs ir maksātspēja, nevis vecums
Kredītkompānija "VIA SMS" piedāvā aizņemties no 50 līdz 700 eiro neatliekamiem ikdienas tēriņiem. Lai saņemtu aizdevumu, Tev jābūt
- Latvijas pilsonim vai pastāvīgajam iedzīvotājam;
- vecumā no 20 līdz 70 gadiem;
- ar pozitīvu kredītvēsturi.

Arī tad, ja esi pensionārs, vari izmantot "VIA SMS" pakalpojumus. Nosacījumu ziņā kredīts pensionāriem neatšķiras no ātrā aizdevuma citām personām, jo kredītlīgums ir vienāds visiem klientiem. Tomēr tas, vai vērts aizņemties cienījamā vecumā, ir nopietns jautājums.

No vienas puses, pensionāri ir pārliecināti par saviem mēneša ienākumiem, jo pensija ir nemainīga un regulāra. No otras puses, senioram kredīta atmaksa jāplāno īpaši rūpīgi, jo ienākumu līmenis lielākoties nav augsts. "VIA SMS" iesaka ievērot atbildīgas aizņemšanās principus:
- aizņemties tikai tad, kad tas patiešām nepieciešams;
- samērot kredīta apjomu ar ikmēneša ienākumiem;
- noteikt savām iespējām atbilstošu atmaksas termiņu.

"VIA SMS" mājaslapā atradīsi noderīgu informāciju par ātrajiem kredītiem, kas palīdzēs Tev veikt pārdomātu izvēli. Ienāc viasms.lv un iepazīsties ar kredītlīguma nosacījumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)