Banner 980x90

Spēles bērniem patīkamai laika pavadīšanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vasara ir aktīvs laiks kā pieaugušajiem, tā bērniem. Vecāku uzdevums ir parūpēties, lai bērni brīvajā laikā tiktu maksimāli nodarbināti ar savam vecumam atbilstošām spēlēm. Ja mājās esošo spēļu klāsts tuvojas izsīkumam, tad ir vērts to atjaunot ar jaunām un attīstošām rotaļlietām. Spēles bērniem atrodamas ne tikai veikalos, bet arī interneta iepirkšanās portālos.

Kā izvēlēties piemērotākās spēles bērniem?
Kā zināms, spēles bērniem būs arī lieliska dāvana, ja jādodas ciemos. Pirms dāvanas iegādes vispirms ir jāņem vērā bērna vecums un viņa intereses. Spēles, kas der mazuļiem pirmajos dzīves gados, lielākiem bērniem būs garlaicīgas. Savukārt, ja Tu plāno iegādāties kādu jaunāku spēli skolas vecuma bērnam, tad lieliski noderēs tādas rotaļlietas, kuras var spēlēt vairāku cilvēku sastāvā, tātad komandā. Bērnam būs interesenti to spēlēt gan kopā ar saviem draugiem, gan vecākiem. 

Piemēram, loģisko domāšanu attīstoša vai izklaidējoša spēle būs lieliska nodarbe nesteidzīgos vasaras vakaros. Viena no spēlēm, kas var aizraut dažādu paaudžu spēlētājus, ir Monopols, tāpēc, ja Tavā ģimenē vēl nav pieejama šāda spēle, tad ir īstais laiks to iegādāties. Tāpat kā pieaugušajiem, arī bērniem gaumes mēdz atšķirties, taču populārākās spēles bērniem joprojām ir šādas:
- LEGO, konstruktori;
- rotaļlietas un mīkstās rotaļlietas;
- lelles un mašīnas;
- dažādas galda spēles;
- attīstošās un interaktīvās rotaļlietas.

Laika pavadīšanai ārpus telpām
Aiz loga ir vasara, tāpēc šobrīd aktuālas ir rotaļas svaigā gaisā. Lai ārpus telpām pavadīto laiku padarītu aizraujošāku, arī vide ir jāpadara saistošāka gan ar atbilstošām spēlēm, gan inventāru. Spēles bērniem priekš āra rotaļām atradīsiet interneta veikalā 1a.lv, kurā netrūkst saistošu piedāvājumu bērniem no dzimšanas brīža līdz skolas un pusaudžu vecumam. Rotaļām svaigā gaisā būs piemēroti:
- auto un moto ar pedāļiem;
- bērnu skrejriteņi un balansēšanas velosipēdi;
- elektriskie auto un moto;
- balansēšanas dēļi;
- rotaļlietas smiltīm un ūdenim;
- batuti;
- baseini;
- rotaļu laukumi;
- rotaļu galdi un lomu spēles;
- piepūšamās atrakcijas.

Izvēlies spēles pēc sirds patikas, jo visas minētās lietas ir pieejamas interneta veikalā 1a.lv. Šajā mājaslapā atradīsi arī sīkāku informāciju par interesējošajām precēm. Izvēlētās preces vari saņemt ar piegādi uz savu dzīvesvietu, lieki netērējot savu laiku. Velti vasaru un savu atvaļinājumu atpūtai un apvieno to ar iepirkšanos internetā, sēžot uz dīvāna vai ezera krastā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)