Banner 980x90

SIA Anivet - dzīvnieku kastrācija, sterilizācija, veterinārārsta mājas vizītes dzīvniekiem, dzīvnieku ārstēšana

Dzīvnieku kastrācija, sterilizācija ir nepieciešama, ja nevēlies, lai Tavs mīlulis rada nevēlamus pēcnācējus. Dzīvnieku kastrācija, sterilizācija ne tikai ierobežo pēcnācēju radīšanu, bet bieži vien uzlabo dzīvnieka uzvedību.

Dzīvnieku kastrācija, sterilizācija

Dzīvnieku kastrācija, sterilizācija ir nepieciešama, ja nevēlies, lai Tavs mīlulis rada nevēlamus pēcnācējus. Dzīvnieku kastrācija, sterilizācija ne tikai ierobežo pēcnācēju radīšanu, bet bieži vien uzlabo dzīvnieka uzvedību.

Piemēram, nekastrētiem suņiem bieži ir dažādas uzvedības izmaiņas, kas novērojamas tajos periodos, kad ir aktīvs meklēšanā laiks. Mīlulis bieži vien noklīst, ir pārāk aktīvs, ir novērota palielināta agresivitāte.

Dzīvnieku kastrācija, sterilizācija palīdz samazināt agresivitāti un mājdzīvnieka interesi par pretējo dzimumu. SIA Anivet piedāvāto pakalpojumu klāstā pieejama dzīvnieku kastrācija, sterilizācija.

Uzņēmuma zinošie veterinārārsti veiks visas nepieciešamās procedūras augstā līmenī, procedūras laikā rūpējoties par dzīvnieka veselības stāvokli. 

Lasiet vairāk: https://www.anivet.lv/pakalpojumi-un-cenas

Veterinārārsta mājas vizītes dzīvniekiem

Veterinārārsta mājas vizītes dzīvniekiem noder gadījumos, kad steidzami nepieciešams pārbaudīt sava mīluļa veselības stāvokli un brīžos, kad dzīvnieka pārvešana uz klīniku nav iespējama.

Veterinārārsta mājas vizītes dzīvniekiem kalpo kā risinājums brīžos, ja mājdzīvniekam parādās pēkšņi simptomi – dzīvnieks jūtas slikti, nespēj ēst, dzert. Ja Jūs neziniet, kā rīkoties šādos brīžos, SIA Anivet piedāvā veterinārārsta mājas vizītes dzīvniekiem.

Uzņēmuma zinošie veterinārārsti sniegs nepieciešamo palīdzību un ieteiks labāko risinājumu Jūsu mājdzīvnieka ārstēšanā. Veterinārārsta mājas vizītes dzīvniekiem ir ātrākais risinājums, ja mājdzīvnieks ir saslimis – ir jāspēj ātri reaģēt, jo katra minūte reizēm ir no svara, lai glābtu un laikus atklātu slimību. 

Lasiet vairāk: https://www.anivet.lv/pakalpojumi-un-cenas

Dzīvnieku ārstēšana

Dzīvnieku ārstēšana ir grūts uzdevums, tāpēc ārstam, kurš veic dzīvnieka ārstēšanu, ir nepieciešamas plašas zināšanas, lai nodrošinātu vislabāko veselības aprūpi. Dzīvnieku ārstēšana ir sarežģīts process, tāpēc ne vienmēr ieteicams izvēlēties veterināro klīniku, kas atrodas tuvāk mājām.

SIA Anivet profesionālie vetārsti parūpēsies par mājdzīvnieka veselības stāvokli, noteiks precīzu diagnozi un sastādīs atveseļošanās plānu. Uzticot savu mājdzīvnieku SIA Anivet vetārstiem, dzīvnieku ārstēšana noritēs veiksmīgi un profesionāli.

Dzīvnieku ārstēšana ir jāatstāj profesionāļu rokās – nepareizi noteikta diagnoze reizēm ir izšķirošs faktors dzīvnieka dzīvības glābšanā. SIA Anivet parūpēsies par Jūsu mājdzīvnieku, garantējot teicamu apkalpošanas servisu un augstas kvalitātes dzīvnieka ārstēšanas veikšanu. 

Lasiet vairāk: https://www.anivet.lv/pakalpojumi-un-cenas

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)