Banner 980x90

Sākts kriminālprocess pret vīrieti, kurš Stāmerienā nositis suni

Valmiera, 27.febr., LETA. Valsts policija uzsākusi kriminālprocesu pret kādu 1952.gadā dzimušu vīrieti, kurš 2016.gada 28.decembrī Stāmerienā nositis grūsnu suni, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Kriminālprocess sākts balstoties uz Krimināllikuma 230.pantu, kas vēsta par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem, un šobrīd norit izmeklēšana, informēja Vaskāne.

Zināms, ka vīrietis noziegumu pastrādājis pēc kādas sievietes lūguma, kura vēlējusies, lai vīrietis atbrīvojas no grūsnās kuces. Pēc nozieguma pastrādāšanas vīrietis dzīvnieku apracis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)