Banner 980x90

Sabiedriskā transporta pārvadātāji neapmierināti ar Autotransporta direkcijas konkursu

Valmiera, 18.jūl, LETA. Sabiedriskā transporta pārvadātāji reģionos neapmierināti ar Autotransporta direkcijas izsludināto konkursu par sabiedriskā transporta pakalpojumu nodrošināšanu, aģentūrai LETA skaidroja viens iepirkumu pārsūdzējušo uzņēmumu SIA "Gulbenes autobuss" direktors Aigars Kaparšmits.

Lielākās pretenzijas esot par pakalpojuma izpildes īso termiņu un tam nepieciešamajām investīcijām.

Konkursā no dalībniekiem prasīts tūrisma klases autobusu līmenis. Lai to sasniegtu, nepieciešami aizdevumi.

SIA "Gulbenes autobuss" direktors gan atzina, ka viņa vadītajam uzņēmumam ir labākas izredzes, jo ir saņemts pašvaldības atbalsts un vidējais autobusu vecums ir 14 gadi.

Viena no konkursa prasībām - autobusu vidējais vecums nedrīkst pārsniegt 20 gadu, bet katram autobusam atsevišķi nedrīkst būt vairāk par 25 gadiem.

Konkursu par tiesībām veikt reģionālos maršrutus Alūksnē, Daugavpilī, Gulbenē, Jēkabpilī, Limbažos, Ludzā, Madonā, Preiļos, Rēzeknē un Ziemeļkurzemē kopīgi pārsūdzējuši SIA "Daugavpils autobusu parks", SIA "Daurants", SIA "Jēkabpils autobusu parks", SIA "Ludzas autotransporta uzņēmums", SIA "Gulbenes autobuss", SIA "Madonas Ceļu būves SIA" un AS "Rēzeknes autobusu parks".

Autotransporta direkcija pieteikumu iesniegšanas termiņu pārcēlusi uz 14.augustu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)