Banner 980x90

"Swedbank" Gulbenē piedāvā uzņēmumiem izmantot apspriežu telpas 

Gulbene24.lv
Gulbene24.lv

Īstenojot Latvijas reģionu attīstības programmu, "Swedbank" piedāvā uzņēmumiem apspriežu telpas savās filiālēs, kurās ir iespēja organizēt biznesa tikšanās ar klientiem vai partneriem.

Pašlaik šāda iespēja pieejama 14 "Swedbank" reģionālajās filiālēs. Pieteikt telpu uzņēmuma vajadzībām var Aizkrauklē, Gulbenē, Jēkabpilī, Madonā, Rēzeknē, Daugavpilī, Cēsīs, Valmierā, Siguldā, Jelgavā, Bauskā, Ogrē, Liepājā un Ventspilī. Nākotnē plānots uzņēmumu vajadzībām pieejamo filiāļu tīklu paplašināt.

Telpas "Swedbank" filiāļu darba laikā vairākas reizes mēnesī ir pieejamas ikvienam uzņēmējam neatkarīgi no tā, vai viņš ir "Swedbank" klients vai nav.

Uzņēmējiem "Swedbank" bez maksas piedāvā apspriežu telpas, kurās pieejams arī bezmaksas bezvadu internets. Piereģistrēties telpu izmantošanai ir iespēja "Swedbank Business Network", izvēlētajā filiālē vai zvanot pa tālruni 67444444.

"Sadarbojoties ar uzņēmējiem, redzam, ka atbalsts viņu biznesa attīstībai var būt plašāks un neaprobežoties tikai ar piešķirto finansējumu vai labu padomu finanšu plānošanā. Mēs saredzam iespēju sniegt ļoti praktisku atbalstu un atvērt savu filiāļu durvis darījumu tikšanos un sanāksmju organizēšanai," paziņojumā medijiem skaidro "Swedbank" reģionu vadītājs Mārtiņš Drusts. Viņa ieskatā, īpaši būtiski tas ir nelieliem uzņēmumiem, kuriem varbūt vēl nav sava biroja vai arī uzņēmējs strādā no mājām. Dažās filiālēs klienti jau izmēģinājuši šo piedāvājumu, un atsauksmes ir ļoti pozitīvas.

"Swedbank" Latvijas reģionu attīstības programmu izziņoja 2015.gadā, noslēdzot sadarbības memorandu ar Latvijas Pašvaldību savienību par finanšu pakalpojumu pieejamības paplašināšanu Latvijas reģionos. Saskaņā ar parakstīto memorandu papildu bankas fiziskās pieejamības paplašināšanai "Swedbank" atbalsta ekonomiskās aktivitātes atjaunošanos Latvijas novados, piedāvājot kreditēšanas pakalpojumus, kas īpaši pielāgoti novadu uzņēmēju un iedzīvotāju prasībām. Pērn Latvijas novados tika izvietoti 16 bankomāti, nodrošinot skaidras naudas pieejamību teju 400 "Swedbank" bankomātos visā Latvijā. Šogad "Swedbank" mērķis ir nodrošināt klātesamību visās Latvijas attīstības plānā definētajās reģionālās nozīmes pilsētās.

"Swedbank" ir pēc aktīviem un klientu skaita lielākā banka Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)