Banner 980x90

Padomi, kas noderēs, ja plānojat apmeklēt SPA

Visticamāk, šobrīd nav tas mirklis, kad apmeklētāji gāž apkārt SPA centrus, jo laika apstākļi piedāvā Vidusjūrai raksturīgu tveici, ļaujot izbaudīt kūrorta sajūtu arī savā privātmājas dārzā un jebkurā pludmalē. 

Bet pieredze liecina, ka vasara paskrien vēja spārniem, diemžēl rudens būs klāt ātrāk, nekā gribētos. Tāpēc domāt par SPA apmeklēšanas iespējām jau tagad nemaz nav tik dīvaini, jo ragavas taču taisa vasarā. Dāvanu serviss "Lieliska Dāvana" apkopojis dažus padomus, kas noderēs SPA cienītājiem un tiem, kuri pirmo reizi plāno izmēģināt šādus pakalpojumus.

Kāpēc dodamies uz SPA
Plašais SPA centru piedāvums gan Latvijā, gan kaimiņu zemēs skaidri apliecina, ka SPA pakalpojums ir pieprasīts. Kāpēc mums, ziemeļu zemēs mītošajiem, tik ļoti patīk SPA? 
• Mums ir mazāk saules un siltuma, tāpēc to meklējam SPA.
• Lai gan siltumu un gaismu var atrast arī mājās, tomēr SPA ir patīkama izraušanās no ierastās vides.
• SPA piedāvā daudzveidīgu relaksāciju ūdenī. Ūdens ir ļoti labs stresa noņēmējs.
• SPA ir romantisks — tā ir lieliska vieta, kur doties kopā ar mīļoto cilvēku. Ja nevar atļauties rudens vai ziemas ceļojumu uz siltajām zemēm, tad SPA diviem ar nakšņošanu jau ir daudz sasniedzamāks mērķis. 

Daži noderīgi padomi SPA apmeklētājiem
• Sagaidi aktīvo SPA sezonu
Īstā SPA sezona sākas rudens otrajā pusē, kad dabā ir vistumšākais laiks, cilvēki sāk meklēt siltumu un komfortu iekštelpās. Visticamāk, ka šobrīd SPA centri aktīvi strādā pie tā, lai sagatavotu jaunus un vilinošus piedāvājumus, ko laist gaisā sezonas sākumā. Ja vēlaties no SPA pakalpojumu klāsta saņemt maksimālās izvēles iespējas un arī patīkamākās cenas, tad ir vērts gaidīt īsto sezonu.

Seko cenām un izmanto īpašos piedāvājumus
Kāpēc maksāt vairāk, ja var maksāt mazāk? Arī tiem, kuriem rocība lielāka, nav pamata maksāt par pakalpojumu daudz vairāk, ja tas pats ir pieejams par izdevīgāku cenu. SPA pakalpojumi daudz izdevīgāki būs tad, ja laikus rezervēsiet paketi, kurā ietilps vairākas procedūras, nakšņošana, maltītes. Tā jums sanāks pilnvērtīga atpūta par to pašu cenu, kas citreiz sanāk tikai vien par dažām atsevišķām procedūrām. 

Kā zināt par labākajiem piedāvājumiem?


Ja ir kādi konkrēti SPA, kurus vēlas apmeklēt, tad droši var pierakstīties mājaslapās jaunumu saņemšanai, lai izdevīgākie piedāvājumi iekristu elektroniskajā pastkastītē.

Vēl viena iespēja ir sekot atlaižu, kuponu un dāvanu karšu mājaslapām. Tur vienuviet ir apkopots plašs piedāvājums. Kā arī regulāri ir pieejamas īpaši izdevīgas cenas. 

Ja esi SPA pirmo reizi, nekautrējies jautāt
Nevienam nepatīk būt nezinošam un izskatīties muļķīgi. Ja nav pieredzes ar to, kā viss notiek SPA centrā vai viesnīcā, tad no tā nav jākautrējas, bet jau pašā sākumā par visu jāiztaujā iestādes personāls, lai vēlāk nerastos kādi nepatīkami pārpratumi, kas var sabojāt labo noskaņojumu, ar ko esat ieradušies atpūsties.

• Iepazīsties ar SPA centra noteikumiem
Tas, ka esat bijuši dažādos SPA, nenozīmē, ka visur ir vienāda kārtība un prasības attiecībā uz higiēnu, apģērbu, uzvedību. Vienmēr, ierodoties jaunā vietā, labāk iepazīties ar iekšējās kārtības noteikumiem, klientu pienākumiem un tiesībām. Tas jums garantēs daudz patīkamāku atpūtu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)