Banner 980x90

Orientēšanās sacensības "Gulbenes kauss" pulcē lielu dalībnieku skaitu

Foto: gulbene.lv
Foto: gulbene.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 12. un 13.septembrī, Gulbenes pusē norisinājās ikgadējās orientēšanās sacensības "Gulbenes kauss", kas bija arī Latvijas kausa posms. Sestdien Rankas apkārtnē netālu no "Lācītēm" pulcējās aptuveni 300 dalībnieki, bet svētdien Lizuma ielās sprinta distancēs sacentās gandrīz 200 dalībnieki.

Kā informē Dace Anča, Gulbenes novada sportistiem varbūt nebija tās veiksmīgākās sacensības, tomēr uz goda pjedestāla kāds no orientieristiem pamanījās nokļūt.

Sestdien veiksmīgākie bija pašu jaunāko un vecāko grupu dalībnieki. Tā V 8* 2.6 kilometru distancē otro vietu izcīnīja Rihards Ozoliņš, bet ceturtajā pozīcijā Martins Kristers Celms. V 70 grupā par uzvarētāju kļuva Atis Anže, savukārt, V 75 grupā otrajā pozīcijā Juris Zaķis. Uzvaras laurus V 21 B grupā plūca Aldis Sebris.

Sīvajā konkurencē, kur arī skaitliski bija vislielākā konkurence – V 16 grupā – Renāram Kokorevičam sestā vieta. Meitenēm šajā vecuma grupā trešajā vietā Signe Sirmā.

Svētdienas sprinta distancēs diemžēl nevienam gulbenietim nebija iespēja kāpt uz goda pjedestāla. Vistuvāk tam bija Renārs Kokorevičs, kuram V 16 grupā nācās samierināties ar ceturto pozīciju. Ceturtajā pozīcijā V 65 grupā ierindojās arī Ivars Zariņš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)