Banner 980x90

Nākamgad slēgs Brasas cietumu, tā plānojot ietaupīt 3,5 miljonus eiro

Rīga, 7.nov., LETA. Turpinot Latvijas ieslodzījuma vietu reformas, no nākamā gada 1.aprīļa tiks slēgts Brasas cietums, aģentūrai LETA pastāstīja Ieslodzījumu vietu pārvaldes (IeVP) pārstāve Aija Fedorova.

Ieslodzītie tiks pārvietoti uz atbilstoša režīma ieslodzījuma vietām, savukārt personālam tiks piedāvātas turpmāka darba iespējas Rīgā un Rīgas reģionā.

Fedorova skaidroja, ka šādas pārmaiņas ir rosinājusi nepieciešamība nodrošināt lietderīgu valsts budžeta līdzekļu izlietojumu, kā arī veicināt sabiedrības vispārējo drošību.

IeVP prognozē, ka līdz ar Brasas cietuma slēgšanu tiks ietaupīti 3,5 miljoni eiro, kas tiks novirzīti citu ieslodzījuma vietu infrastruktūras uzlabošanai un darba samaksas palielināšanai nodarbinātajiem.

Lai plašāk informētu par Brasas cietuma slēgšanas plānoto norisi, IeVP 8.novembrī, plkst.11, Tieslietu ministrijā organizēs preses konferenci. Tajā piedalīsies ministrijas valsts sekretārs Raivis Kronbergs un IeVP priekšniece Ilona Spure.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)