Banner 980x90

Lizuma aptiekas vadītāja atzīta par Gada farmaceitu

Balvu nominācijā "Gada farmaceits 2013" saņēmusi Lizuma aptiekas vadītāja Laima Klimona, pilsētas informācijas portālu Gulbene24.lv informēja Lizuma pagasta pārvaldes lietvede Inta Dārzniece.

Šogad jau ceturto reizi Latvijas Ārstu biedrība un Latvijas Māsu asociācija sadarbībā ar Rīgas Stradiņa universitāti organizēja sabiedrības balsojumu "Gada balva medicīnā", ko informatīvi atbalstīja Veselības ministrija. Finansiālu atbalstu pasākumam nodrošināja zāļu ražošanas uzņēmumi "Grindex" un "Olainfarm". Sabiedrības balsojums notika no 2013.gada 20.decembra līdz 19.janvārim. Balsojumā varēja piedalīties gan balsojot internetā, gan iesniedzot balsojumu vēstuļu formātā. Apbalvošanas ceremonija notika 31.janvārī Rīgā Stradiņa universitātes aulā, LNT ekrānos to varēja redzēt 1.februāra vakarā.

Godpilnā titula īpašniece atzīst, ka sarīkojumā jutusies īpaši, jo balsojumā populārāko mediķu skaitā bija divi cilvēki no Lizuma, arī mūsu ģimenes ārste Baiba Mezīte bija noslēguma pasākuma lūgto viesu pulkā. Laima uzsver, ka abas ar Baibu strādā komandā – "ja viena to vezumu nevar pavilkt, tad otra piestumj, un uz priekšu tiekam".

Lizuma pagastā (un ne tikai) Laimu pazīst arī kā Žagaru Madi, un šis tēls ir tik tuvu Laimas būtībai, ka nemaz nebrīnās, ka uz sociālajos tīklos saņemtajiem apsveikumiem Laima ir atbildējusi šādi: "Paldies, paldies par sveicieniem un laba vēlējumiem! Jūtos tā kā par daudz saslavēta, tāpēc atbildēšu jums Madiski: "Lei nu es ešu kāda es ešu, bet jūsiem jābūt prentelīgiem! (Prentelīgs cilvēks – tāds, kuram ir i galvā, i sirdī, i dvēselē) Jūsu Made."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)