Banner 980x90

Līdzšinējie "Vienotības" Gulbenes nodaļas biedri pametuši partiju un iestājušies Smiltēna biedrībā

Rīga, 6.febr., LETA. Līdzšinējās "Vienotības" Gulbenes nodaļas biedri pametuši šo politisko spēku un iestājušies Saeimas deputāta Edvarda Smiltēna vadītajā politiskajā organizācijā "Sabiedrība centriskai politikai" (SCP), izveidojot jaunu nodaļu Gulbenē, aģentūru LETA informēja SCP.

"Vienotības" birojā šodien gan vēl nebija saņemti partijas biedru iesniegumi par izstāšanos.

SCP paziņojumā plašsaziņas līdzekļiem pauda, ka līdz ar jaunu biedru iestāšanos un nodaļas izveidi SCP turpmāk būs pārstāvēta arī Gulbenes novada domē ar četriem deputātiem.

SCP darbojas pie jaunu biedru piesaistes un nodaļu veidošanas Latvijas reģionos. Tagad tā apvieno teju 150 biedrus no 18 novadiem un ar "14 pašvaldību deputātiem pārstāvēta piecās Latvijas pašvaldībās", teikts paziņojumā plašsaziņas līdzekļiem.

Gulbenes nodaļa kļuva par ceturto SCP reģionālo nodaļu pēc tam, kad janvāra beigās tika dibinātas organizācijas trīs pirmās nodaļas - Saulkrastos, Garkalnē un Nīcā.

SCP Gulbenes nodaļu turpmāk vadīs bijušais Saeimas deputāts un Gulbenes novada domes deputāts Andis Caunītis. "Ņemot vērā, ka "Vienotība" grimst iekšējās nesaskaņās, kā arī nav skaidrības, kurš tieši šo partiju vada un pieņem lēmumus, Gulbenes nodaļa izlēma rīkot nodaļas sapulci, kurā pieņēmām lēmumu izstāties no "Vienotības"," norādīja Caunītis.

Smiltēns norādīja, ka pašlaik politikā veidojas izteikti liberālas un konservatīvas partijas, kā arī labējas un kreisas. Trūkstot centrisko politisko spēku, kas veidotu un noturētu līdzsvaru. "Tādēļ uzskatām par savu pienākumu vairot mūsu spēku ar jaunu biedru piesaisti un pārstāvniecībām Latvijas novados, lai nodrošinātu līdzsvarotas un centriskas politikas īstenošanu," pauda Smiltēns.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)