Banner 980x90

Kā iegūt vairāk sekotāju Facebook

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vairāk nekā 60 miljoni uzņēmumu visā pasaulē ir izveidojuši savu uzņēmumu Facebook lapas, lai popularizētu un reklamētu savus uzņēmumus. Kam būtu jāpievērš īpaša uzmanība, lai palielinātu sava uzņēmuma Facebook lapas sekotāju skaitu? 

Saistošs saturs 
Protams, tas ir pats galvenais, tāpēc tieši satura izveidei un ierakstu kvalitātei būtu jāpievērš īpaša uzmanība, turklāt der atcerēties, ka ieraksti, kuriem pievienota bilde, piesaista divas trīs reizes lielāku auditoriju nekā ieraksti bez bildēm. 

Tiešraides video 
Tiešraides video piesaista 3 reizes lielāku auditoriju nekā parasti video, tāpēc ir vērts padomāt par, piemēram, jautājumu un atbilžu tiešraidēm. 

Ierakstu regularitāte 
Padari ierakstu publicēšanu par rutīnu, kā arī atceries, ka pārāk aktīva ierakstu publicēšana var kļūt sekotājiem apnicīga, bet pārāk maza aktivitāte nozīmē neizmantotas iespējas. 

Popularizēšana
Reklamē savu Facebook lapu citos sociālajos tīklos – Instagram, Twitter, LinkedIn u.c. 

Konkursi
Kam gan nepatīk konkursi?! Izdomā radošus un oriģinālus konkursus, lai piesaistītu jaunus sekotājus un izveidotu draudzīgu saikni ar esošajiem sekotājiem. 

Atbildi uz ziņām!
Neliec saviem sekotājiem justies ignorētiem, tāpēc atbildi uz viņu uzdotajiem jautājumiem, tādējādi izveidojot draudzīgas uzņēmuma–klienta attiecības. 

Facebook reklāmas
Ja vēlies paātrināt sekotāju skaita palielināšanos, tad Facebook reklāma būs rīks, kuru noteikti nedrīkst ignorēt. Izcel īpašos piedāvājumus, reklamē savu Facebook lapu un baudi reklāmas augļus! 

Dibini kontaktus
Izveido saikni ar citiem uzņēmumiem, īpaši ar tiem, ar kuriem tavam uzņēmumam jau ir izveidota sadarbība. Komentē ierakstus un dalies ar ziņām, kas ir saistošas arī tavam uzņēmumam. 

Informācija blogā un mājaslapā
Sava uzņēmuma blogā vai mājaslapā informē apmeklētājus par to, ka uzņēmumam iespējams sekot arī Facebook. Lieliski noderēs neliels baneris ar tekstu "Seko mums arī Facebook" vai arī Facebook ikona ar linku uz uzņēmuma Facebook lapu. 

Atlaides
Visiem patīk atlaides, tāpēc piedāvā īpašas atlaides tieši tiem, kuri seko tava uzņēmuma Facebook lapai – būs abpusēji izdevīgs darījums! 

Galvenais, ko der atcerēties, ir tas, ka Facebook sniegtās iespējas noteikti nedrīkst ignorēt, jo tas ir lielākais sociālais tīkls, kuru lieto arī tavi potenciālie klienti. Izvēlies pareizo Facebook aģentūru, kas palīdzēs sasniegt jaunas virsotnes Facebook tīklā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)