Banner 980x90

Jaunais Gulbenes novada domes priekšsēdētājs Audzišs atstājis amatus vairākos uzņēmumos

Rīga, 11.maijs, LETA. Jaunais Gulbenes novada domes priekšsēdētājs Normunds Audzišs (ZZS) atstājis amatus vairākos uzņēmumos, liecina informācija "Firmas.lv".

Audzišs atstājis svaigo dārzeņu pārstrādes un realizācijas uzņēmuma "Dimdiņi", kā arī dārzeņu audzēšanas un pārstrādes uzņēmuma "Dimdiņi Agro" un saldumu ražotāja "Skrīveru saldumi" valdi.

Audziša vietā "Dimdiņu Agro" valdē iecelts Oskars Brediks. Savukārt "Dimdiņu" un "Skrīveru saldumu" valdes turpina darbu līdzšinējā sastāvā bez Audziša.

Audzišs atstājis uzņēmumu valdi, jo viņš šā 29.martā ir ievēlēts Gulbenes novada domes priekšsēdētāja amatā.

Saskaņā ar informāciju "Firmas.lv" Audzišam pieder Lizuma pagasta zemnieku saimniecība "Ziediņi". Audzišs vairs nav neviena cita uzņēmuma valdē nedz arī ir īpašnieks vēl kādā uzņēmumā.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka reģistrētas arī izmaiņas "Dimdiņi Agro" īpašnieku sastāvā. Sintijai Audzišai, kurai iepriekš piederēja 60% uzņēmuma kapitāldaļu, kopš 3.maija pieder tikai 10% uzņēmuma kapitāldaļu, savukārt Rinaldam Audzišam, kuram iepriekš piederēja 20% uzņēmuma kapitāldaļu, kopš 3.maija pieder 60% uzņēmuma kapitāldaļu. 10% uzņēmuma kapitāldaļu pieder Oskaram Bredikam, kuram iepriekš nepiederēja uzņēmuma kapitāldaļas. Savukārt Ivetai Stalidzānei pieder 20% kompānijas kapitāldaļu tāpat kā iepriekš.

Stalidzānei iepriekš piederēja arī 50% "Dimdiņu" kapitāldaļu, bet kopš 3.maija viņas kapitāldaļas uzņēmumā ir sarukušas līdz 40,14%. Sintijas Audzišas kapitāldaļas ir samazinājušās no 25,35% līdz 19,72%, bet Rinalda Audziša - no 24,65% līdz 20,42%. Kopš šā gada 3.maija 19,72% "Dimdiņu" kapitāldaļu pieder Oskaram Bredikam, kurš iepriekš nebija starp uzņēmuma īpašniekiem.

Izmaiņas Uzņēmumu reģistrā reģistrētas 11.maijā.

"Dimdiņi Agro" dibināts 2008.gadā, un kompānijas pamatkapitāls ir 2840 eiro. Uzņēmums specializējas kāpostu audzēšanā - audzē galviņkāpostus, Ķīnas kāpostus un ziedkāpostus, daļu no kuriem arī tas pārstrādā. Bez kāpostiem uzņēmums audzē arī citus dārzeņus.

Savukārt "Dimdiņi" ir dibināti 1992.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 2840 eiro. "Dimdiņi" nodarbojas ar svaigo dārzeņu audzēšanu.

Jau vēstīts, ka marta beigās līdzšinējo Gulbenes novada domes priekšsēdētāju Andri Vējiņu (ZZS) amatā nomainīja Audzišs. Pārmaiņas rosināja 11 deputāti, un Vējiņam tika pārmesta pārāk strauja pārmaiņu ieviešana un komunikācijas problēmas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)