Banner 980x90

Izstādē "Balttour 2016" prezentēs velotūrisma iespējas Vidzemē

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA

"Izbaudi brīvdienu velobraucienu Vidzemē!" - tādu devīzi šogad pauž Vidzemes Tūrisma asociācija, gatavojoties ikgadējiem nozares svētkiem - "Balttour 2016", pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē Vidzemes Tūrisma asociācijas biroja vadītāja Anna Kupče.

Apmeklētāji Vidzemes Tūrisma asociācijas stendā varēs uzzināt par daudzveidīgiem ikdienas un brīvdienu atpūtas piedāvājumiem Vidzemē.

Asociācijas pārstāvji uzsver aktīva dzīvesveida lomu un nozīmi, tāpēc apmeklētājiem būs iespēja saņemt Latvijas velomaršrutu karti, lai palīdzētu saplānot dažādus velobraucienus ne tikai Vidzemē, bet arī citos Latvijas reģionos. Pakāpeniski tiek uzlabota bijušo dzelzsceļu līniju jeb Zaļo ceļu posmu, kā arī starptautiskā Dzelzs priekškara velomaršruta ("Eiro Velo 13") infrastruktūra un piedāvāto pakalpojumu klāsts, kas tā vien mudina doties svaigā gaisā dabā un iepazīt ne tik zināmus un populārus galamērķus.

Asociācijas stendā būs sastopami Ziemeļu stīgas jeb Mazsalacas, Rūjienas, Naukšēnu un Valkas novadu zinošie speciālisti, kuri iepazīstinās ar jauniem piedāvājumiem un dažādām atpūtas iespējām.

Vidzemes Tūrisma asociācijas stendu varēs iepazīt no piektdienas, 5.februāra līdz svētdienai, 7.februārim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, Rīgā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)