Banner 980x90

Izraudzīta topošā sociālās aprūpes centra "Jaungulbenes alejas" vadītāja

Rīga, 29.okt., LETA. Gulbenes novada domes deputāti sociālā aprūpes centra "Jaungulbenes alejas" vadītājas amatā iecēluši Mariku Andževu, kura darbu iestādē sāks 26.novembrī, aģentūra LETA uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā.

Uz vakanto amatu pašvaldība bija izsludinājusi pretendentu atlasi. Vakancei pieteicās sešas personas, bet uz pārrunām tika aicinātas divas personas.

Viens no pirmajiem jaunās vadītājas uzdevumiem būs sociālās aprūpes centra iekārtošana un personāla komplektēšana.

"Jaungulbenes alejās" ir atlikuši nelieli iekšējās apdares darbi, lifta ierīkošana un teritorijas labiekārtošana - bruģēšana, apzaļumošana. Nesen uz ēkas jumta uzstādīti saules kolektori karstā ūdens sagatavošanai. Savukārt, izpildot ugunsdrošības prasības, sociālā aprūpes centra teritorijā ir ierīkots arī dīķis.

Klientus "Jaungulbenes alejās" sāks uzņemt nākamā gada pavasarī, jo vēl ir jāveic liels darbs pie centra aprīkošanas un citu formalitāšu nokārtošanas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)