Banner 980x90

Interneta veikals Tava mīluļa vajadzībām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lai Tavs mājas mīlulis būtu jautrs un vesels, nepieciešama gan pareizi piemeklēta barība, gan dažādas rotaļlietas un aprūpes piederumi. Neuztraucies, ja mājas tuvumā nav liela zoopreču veikala – visu vajadzīgo mājdzīvniekiem vari pasūtīt tiešsaistē, tikai pāris minūšu laikā. Interneta veikals 1a.lv ir īstā vieta, kur iegādāties gan ikdienā nepieciešamas zoopreces, gan dāvanas savam mīlulim. Iepazīsties ar preču klāstu un pasūti nepieciešamo 24 stundas diennaktī!

Zoopreces ķepaiņiem un ne tikai
Ja Tavā mājā mīt suns vai kaķis, barības un citu preču iegāde neprasa daudz laika, bet, ja esi šinšillas vai papagaiļa īpašnieks, tas var būt īsts izaicinājums. Problēma pazūd, ja iepērcies 1a.lv – interneta veikalā ar plašu preču klāstu visdažādākajiem mājdzīvniekiem. Veikalā var pasūtīt zoopreces:
• populārākajiem mājas mīluļiem: suņiem un kaķiem;
• dažādu izmēru papagaiļiem;
• grauzējiem: kāmīšiem, jūrascūciņām, pelēm, trušiem un šinšillām;
• akvārija zivtiņām;
• lauksaimniecības dzīvniekiem: mājputniem un liellopiem.

Interneta veikalam ir ērta navigācijas sistēma un meklēšanas filtri katrā preču kategorijā. Atrast vajadzīgo ir vēl vieglāk nekā lielveikalā – ar pāris klikšķiem tiksi pie nepieciešamās preces!
 
Pilns komplekts Tava mīluļa labsajūtai
Interneta veikals 1a.lv palīdzēs izvairīties no gājieniem uz dažādiem veikaliem, jo vienuviet iespējams pasūtīt visu mājdzīvniekam nepieciešamo. Arī tad, ja ģimenes mīlulis vēl tikai gaidāms, parūpējies, lai mājās nekā netrūktu! 1a.lv preču klāstā vari izvēlēties:
• barību un barības piedevas: vitamīnus, minerālvielas, gardumus;
• preces mājdzīvnieka komfortablai dzīvei iekštelpās: barošanas traukus, guļvietas, slēptuves, būrus, akvārijus;
• visu nepieciešamo higiēnai: tualetes dzīvniekiem, smiltis un pakaišus, kopšanas līdzekļus un aprūpes piederumus;
• daudzveidīgas rotaļlietas.

Detalizēti apraksti, meklēšanas filtri un preču salīdzināšanas funkcija palīdzēs Tev veikt pirkumu.
 
Kā iepirkties 1a.lv?
Veicot pasūtījumu, Tu vari pielāgot pirkuma apmaksas un piegādes veidus savām vēlmēm. 1a.lv piedāvā:
• pasūtījuma piegādi uz norādīto adresi, pakomātu, Latvijas Pasta nodaļu vai "Statoil" uzpildes staciju. Tāpat iespējams saņemt pirkumu veikala birojā Rīgā bez maksas;
• apmaksāt pirkumu pasūtījuma brīdī ar internetbankas palīdzību vai preci saņemot (gan skaidrā naudā, gan ar bankas karti).

Visu informāciju par iepirkšanās noteikumiem atradīsi 1a.lv. Veikala preču klāsts tiek nemitīgi atjaunots, tāpēc tiešsaistē varēsi pasūtīt arī tādas preces, kas vēl nav Tava vietējā zooveikala piedāvājumā. 
 
Parūpējies par savu mīluli un iegādājies kvalitatīvas zoopreces 1a.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)