Banner 980x90

Gumijas paklāji drošībai un tīrībai no "Berendsen"

"Berendsen" saviem klientiem piedāvā iegādāties gumijas paklājiņus, kas kalpos ne tikai kā netīrumu savācēji, bet arī kā drošības elements. Pieejami divu veidu gumijas paklāji – komforta paklāji un skreiperi. 

Gumijas komforta paklāji klājami uz grīdām ar slidenu virsmu – virtuvē, baseinā vai kur citur. Komforta paklājs ne tikai pasargā no paslīdēšanas, bet arī amortizē triecienus, tādēļ tos novietot var arī pie letēm vai citās vietās, kur pastāv risks, ka lietas, tostarp arī plīstošas, var nokrist. Šāda veida paklāji pieejami vienā izmērā: 85x140cm. Izvēloties gumijas komforta paklāju, tiks pasargāts grīdas segums no nolietojuma, telpās būs lielāka tīrība un – pats galvenais – tiks nodrošināta papildus drošība telpā.
 
Savukārt praktiskie gumijas paklāji jeb skreiperi paredzēti tam, lai savāktu rupjos gružus. Šie gumijas paklājiņi piemēroti lietošanai tieši rudens un ziemas sezonās. Paklājs spēj savākt lielos netīrumus, pateicoties tā lielajam protektoram, kas efektīvi noberž gan netīrumus, gan sniegu no apaviem. Gumijas paklāji jeb skreiperi vislabāk iederēsies tieši pie ieejas durvīm, lai tas spētu savākt netīrumus, pirms tie nokļuvuši uz grīdas. Tāpat šie paklāji veidoti no nitrilgumijas, kas iztur kā siltumu, tā arī zemu temperatūru, tieši tādēļ tos var izmantot arī ziemā gan iekštelpās, gan ārpus tām! Skreipera izmēri pieejami gan 85x140cm, gan 115x180cm.

Kopumā gumijas paklājiņš veic vairākas funkcijas – gan drošības uzturēšanu, gan segumu aizsardzību un, protams, ar "Berendsen" piedāvātajiem gumijas paklājiem lielāka tīrība telpās ir visu gadu!

Ja Tev nepieciešams gumijas komforta paklājs vai gumijas paklājs skreiperis, tad droši ienāc "Berendsen" mājaslapā Berendsen.lv, uzzini vairāk par "Berendsen" paklāju nomu un servisu, kā arī sazinies ar "Berendsen" speciālistiem, lai pieteiktu sev vēlamo pakalpojumu. To vari izdarīt gan zvanot uz tālruni +371 675 000 75 vai arī rakstot uz e-pastu: info@berendsen.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)