Banner 980x90

Gulbenes volejbolisti piedalās turnīrā Rietavā

Foto: gulbene.lv
Foto: gulbene.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē uz sadraudzības volejbola turnīru Lietuvas pilsētā Rietavā devās Gulbenes dāmu un kungu komandas. Gan vīriešiem, gan sievietēm turnīrā piedalījās piecas komandas, kuras savstarpēji izspēlēja apli, bet noslēgumā cīnījās par vietu sadalījumu finālspēlēs.

Kā informē Dace Ančā, ļoti sekmīgi turnīru aizvadīja Gulbenes dāmas, kas uzvarēja visās spēlēs un izcīnīja pirmo vietu un uzvarētāju kausu. Sīvākās cīņas gulbenietēm bija ar Rietavas komandu un Radvikiškis volejbolistēm. Gulbenes komandā spēlēja Solvita Vīcupa, Inese Ubaga, Sanda Ragozina, Lauma Lazdiņa, Evita Ūzuliņa un Līva Misiņa.

Kungi pirmajā mačā pret vietējiem spēlētājiem piedzīvoja vienīgo zaudējumu. Atlikušajās pamatturnīra spēlēs tika izcīnītas uzvaras, tomēr pēc izcīnīto un zaudēto setu attiecības gulbeniešiem nācās finālā cīnīties par 3.-4.vietu. Cīņā par medaļām Gulbenes vīriešu komanda izcīnīja uzvaru, nodrošinot sev bronzas godalgas. Komandas sastāvā spēlēja Mārcis Rudzītis, Mārtiņš Naglis, Nauris Pulkstenis, Jānis Rommers, Viktors Visočanskis, Aleksandrs Šrubs, Rihards Zvejnieks un Jānis Barinskis.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju dāmām tika atzīta Sanda Ragozina, bet vīriešiem Rietavas komandas spēlētājs Robertas Ripkauskas.

Turpinot uzsākto sadraudzību, Rietavas dāmu un kungu komandas uzaicinājumam 23.aprīlī Gulbenē piedalīties V.Reinsona kausa un Litenes kausa izcīņas sacensībās volejbolā, deva savu piekrišanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)