Banner 980x90

Gulbenes tūrisma piedāvājumu plāno popularizēt četrās starptautiskās tūrisma izstādēs

Rīga, 18.janv., LETA. Gulbenes Tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs pārstāvji šogad piedalīsies četrās starptautiskās tūrisma izstādēs, lai popularizētu tūrisma piedāvājumu un aicinātu ārvalstu iedzīvotājus apceļot Gulbenes novadu, liecina informācija Gulbenes novada mājaslapā.

Šonedēļ laikā no 19. līdz 22.janvārim Gulbenes Tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centra pārstāvji piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē "Matka 2017" Helsinkos, Somijā. Tāpat šonedēļ no 20.-22.janvārim iecerēts piedalīties arī starptautiskajā tūrisma izstādē "Adventur 2017" Viļņā, Lietuvā. Dodoties uz izstādēm, ir sagatavoti arī jauni tūrisma informācijas izdales materiāli par Gulbenes pilsētu un novadu.

Gulbenes Tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centra pārstāvji šogad piedalīsies arī izstādē "Tourest 2017", kas no 10.-12.februārim norisināsies Igaunijas galvaspilsētā Tallinā, kā arī izstādē "f.re.e. 2017", kas no 22.-26.februārim notiek Vācijas pilsētā Minhenē.

Dalību nacionālajā stendā izstādēs atbalsta Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra saskaņā ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda projektu "Latvijas starptautiskās konkurētspējas veicināšana tūrismā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)