Banner 980x90

Gulbenes skolēnu pašpārvalžu pārstāvji tiekas novada domē 

Publicitātes foto/ Foto: Gulbene.lv
Publicitātes foto/ Foto: Gulbene.lv

Piektdien, 5.februārī Gulbenes novada domē uz tikšanos ar Gulbenes novada domes priekšsēdētāja vietnieku Andi Caunīti ieradās Gulbenes novada skolēnu pašpārvalžu pārstāvji.

Kā pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā, tikšanās laikā skolēni veidoja vizītkartes par savu pašpārvaldi, pastāstīja, kādas aktivitātes organizē. Savukārt turpinājumā diskutēja par trīs tēmām – komunikācija ar skolotājiem, skolotāji – atbalsts pašpārvaldes darbā; nepieciešamie uzlabojumi skolā; komunikācija ar sabiedrību.

Šajā reizē sanāksmē piedalījās: Gulbenes 2.vidusskolas, Gulbenes vidusskolas, Gulbenes novada valsts ģimnāzijas, Lizuma vidusskolas, Galgauskas pamatskolas, K.Valdemāra pamatskolas, Stāķu pamatskolas un Rankas pamatskolas skolēni.

Plānots, ka līdzīgas pašpārvalžu pārstāvju tikšanās varētu notikt regulāri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)