Banner 980x90

Gulbenes pilsētas svētkos veidos ziedu paklāju gulbja formā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Piektdien, 29.jūlijā, plkst.17.00, Gulbenes pilsētas svētku laikā, Gulbenes centrālajā skvērā ikviens varēs piedalīties ziedu paklāja veidošanā gulbja formā, pilsētas informācijas portāls Gulbene24.lv uzzināja Gulbenes novada pašvaldībā.

Gulbenes pašvaldība aicina ikvienu ierasties ar baltas krāsas ziediem, lai no tiem kopīgi izveidotu ziedu paklāju-gulbi, kurš priecēs Gulbenes pilsētu svētku laikā.

Plašākai inforācijai pašvaldība aicina sazināties ar Gulbenes novada domes vides dizaina un labiekārtošanas speciālisti Laimu Šmiti-Ūdri, zvanot pa tālruņa numuru 64473574 vai, rakstot uz e-pastu laima.smite-udre@gulbene.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)