Banner 980x90

Gulbenes novadā sieviete piedāvājusi policistam 40 eiro lielu kukuli

Valmiera, 6.febr., LETA. Gulbenes novadā kāda sieviete piedāvājusi policistam kukuli 40 eiro apmērā, lai izvairītos no administratīvā pārkāpuma protokola sastādīšanas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Zane Vaskāne.

4.februārī plkst.15.17, kad Rankas pagastā uz autoceļa Smiltene-Gulbene 24.kilometrā, veicot satiksmes uzraudzību, tika fiksēta ātruma pārsniegšana par 27 kilometriem stundā. Apturot automašīnu, vadītāja, kāda 1970.gadā dzimusi sieviete, piedāvāja 40 eiro lielu kukuli policijas darbiniekiem, lai netiktu sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols.

Policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)