Banner 980x90

Gulbenes novadā notiks Dziesmu diena "BrāliBrāli, skani tāli!"

LETA
LETA
Rīga, 26.maijs, LETA. Gulbenes novadā šodien notiks Vidzemes skolēnu Dziesmu diena "BrāliBrāli, skani tāli!", aģentūru LETA informēja Gulbenes novada domes pārstāve Gunta Krevica.

Šajā dienā kopā sadziedāsies 825 koru dalībnieki no Ādažiem, Alūksnes, Babītes, Gulbenes, Ķekavas, Lubānas, Madonas, Ogres, Smiltenes novadiem, no Jelgavas, Limbažiem, Ogres, Strenčiem, Valmieras, Valkas un Rīgas. Svētkos piedalīsies arī divi skolēnu pūtēju orķestri no Gulbenes un Madonas.

No plkst.11.30 līdz 12 paredzēta svētku atklāšana pie Gulbenes kultūras centra. No plkst.12 līdz 13.30 būs aktivitātes koru dalībniekiem, bet plkst.18 notiks svētku koncerts "BrāliBrāli, skani tāli!" Lejasciema estrādē.

No plkst.20 līdz 22 notiks Dziesmu dienas dalībnieku un koncerta apmeklētāju sadziedāšanās un sadancošanās kopā ar Gulbenes novada vidusskolu vokāli instrumentālajiem ansambļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)