Banner 980x90

Gulbenes novadā izglābj purvā iestigušu sievieti

Gulbene24.lv
Gulbene24.lv
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki trešdien, 27.jūlija vakarā Gulbenes novadā izglābuši purvā iestigušu sirmgalvi.

Kā aģentūru LETA informēja VUGD preses pārstāve Viktorija Gribuste, neilgi pēc plkst.19.30 glābēji devās uz Gulbenes novada Rankas pagastu, kur apmēram 72 gadus veca sieviete bija iestigusi purvā. Izmantojot glābšanas dēli, VUGD darbinieki nokļuva līdz sievietei un nogādāja viņu drošā vietā, kur cietušo apskatīja mediķi.

Neierastāku glābšanas darbu VUGD darbinieki veica Rīgā, kur kāda sieviete lūdza palīdzību noņemt gredzenu no uztūkuša pirksta.

Glābēju palīdzība vakar bija nepieciešama arī vairākiem nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem - Rīgā kaiju, kurai ap kāju bija sapinusies aukla ar āķi, glābēji nogādāja veterinārajā klīnikā, Gulbenē noķēra un palaida mežā čūsku, kura bija iemaldījusies divstāvu dzīvojamā mājā, bet Ropažu novadā tika atbrīvots kaķis, kurš bija iesprūdis dzīvojamās mājas kāpņutelpas margās.

Kā ziņots, aizvadītajā diennaktī VUGD darbinieki kopumā veica 21 glābšanas darbu - 11 novados, piecus - Rīgā, un vēl piecus - citās pilsētās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)